Likapam Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #131 Mügü' Alıntı: @Likapam kız bu gün istanbulda fırtına varmış benim kiz foto atmıştı dolu ceviz kadardı Genişletmek için tıkla ... Fındık kadar vardı camları sildik yağmur yağdı
Mügü' Alıntı: @Likapam kız bu gün istanbulda fırtına varmış benim kiz foto atmıştı dolu ceviz kadardı Genişletmek için tıkla ... Fındık kadar vardı camları sildik yağmur yağdı
M Mügü Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #132 Likapam' Alıntı: Vardır tabiki evlendikten sonra ben hiç iyi olmadım Genişletmek için tıkla ... Göz olanın Gözü çıksın
Likapam' Alıntı: Vardır tabiki evlendikten sonra ben hiç iyi olmadım Genişletmek için tıkla ... Göz olanın Gözü çıksın
M Mügü Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #133 Likapam' Alıntı: Fındık kadar vardı camları sildik yağmur yağdı Genişletmek için tıkla ... zaten öyle olur cam dilersin yagmur yağar
Likapam' Alıntı: Fındık kadar vardı camları sildik yağmur yağdı Genişletmek için tıkla ... zaten öyle olur cam dilersin yagmur yağar
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #134 Mügü' Alıntı: Göz olanın Gözü çıksın Genişletmek için tıkla ... Amin
M Mügü Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #135 kız bu virüs daha çok can alacak ya annemin üvey teyzesinin kız vefat etti virusten daha kadin Gençti ya cok üzüldüm ya 🙁 🙁
kız bu virüs daha çok can alacak ya annemin üvey teyzesinin kız vefat etti virusten daha kadin Gençti ya cok üzüldüm ya 🙁 🙁
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #136 Mügü' Alıntı: kız bu virüs daha çok can alacak ya annemin üvey teyzesinin kız vefat etti virusten daha kadin Gençti ya cok üzüldüm ya 🙁 🙁 Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah
Mügü' Alıntı: kız bu virüs daha çok can alacak ya annemin üvey teyzesinin kız vefat etti virusten daha kadin Gençti ya cok üzüldüm ya 🙁 🙁 Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah
M Mügü Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2020 #137 Likapam' Alıntı: Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... amin amin
Likapam' Alıntı: Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... amin amin
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Eylül 2020 #139 Mügü' Alıntı: Günaydın kızlar Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 30 Eylül 2020 #140 sabah sabah biraz el iş işliyorum çocuklar uyuyor o yüzden iş yapimiyorum müzik dinliyorum