*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 8 Şubat 2008 #1 evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #2 Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? Bunu görmüştüm, burada mı başka bir yerde mi hatırlamıyorum ama çok hoş gerçekten.
Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? Bunu görmüştüm, burada mı başka bir yerde mi hatırlamıyorum ama çok hoş gerçekten.
mislinay Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #3 Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? ilk defa gördüm çok ilginç ya ama değişik güzel ama bahçeyle piknik içinde olabilir heralde emeğine sağlık
Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? ilk defa gördüm çok ilginç ya ama değişik güzel ama bahçeyle piknik içinde olabilir heralde emeğine sağlık
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Şubat 2008 #4 Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? ay bende ilk haliyle oturulacak sandım öle görünce ay ne fesadım ben ya neler düşündümtövbe tövbe
Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? ay bende ilk haliyle oturulacak sandım öle görünce ay ne fesadım ben ya neler düşündümtövbe tövbe
ms_enemy Yeni Üye Üye 13 Şubat 2008 #5 Ce: evinizdede böyle koltuk olsun istermiydiniz? ayy ne kadar güzell hiç yer kaplamazz yahuu buuu 😀