seerose Daimi Üye Üye 30 Ekim 2009 #181 orkide' Alıntı: ewt ya herkez ole dio okumak çok zor oluyomuş ewliyken ama ahd ettim işte alıcam diplomammı inşallah çok istiorum çokkkkkkkkkkkkkkk 😀 Genişletmek için tıkla ... Insallah canim,istedigin gibi olur.
orkide' Alıntı: ewt ya herkez ole dio okumak çok zor oluyomuş ewliyken ama ahd ettim işte alıcam diplomammı inşallah çok istiorum çokkkkkkkkkkkkkkk 😀 Genişletmek için tıkla ... Insallah canim,istedigin gibi olur.
PeLiNiM Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #184 pearlheart' Alıntı: nasıl gitsin kuzum ya...bildiğin gibi.......🙂 Genişletmek için tıkla ... e rutine bağlandık değil mi? eşimin izni yaklaştı bizde de bu değişiklik var canım
pearlheart' Alıntı: nasıl gitsin kuzum ya...bildiğin gibi.......🙂 Genişletmek için tıkla ... e rutine bağlandık değil mi? eşimin izni yaklaştı bizde de bu değişiklik var canım
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 1 Kasım 2009 #185 ne güzel tadını çıkartmaya çalış bak unutma...sakın üzülyim deme...
orkide Aktif Üye Üye 1 Kasım 2009 #186 pelinsu' Alıntı: e rutine bağlandık değil mi? eşimin izni yaklaştı bizde de bu değişiklik var canım Genişletmek için tıkla ... pelinim yafrim geri sayım başladı haha 9 kalan h sen anladın onu :meçhul::meçhul:
pelinsu' Alıntı: e rutine bağlandık değil mi? eşimin izni yaklaştı bizde de bu değişiklik var canım Genişletmek için tıkla ... pelinim yafrim geri sayım başladı haha 9 kalan h sen anladın onu :meçhul::meçhul:
PeLiNiM Yeni Üye Üye 1 Kasım 2009 #188 evet kızlar geriye sayım başladı. . yeni evli gibi heyecanlanıyorum gelincede günler çok çabuk geçiyor
evet kızlar geriye sayım başladı. . yeni evli gibi heyecanlanıyorum gelincede günler çok çabuk geçiyor
orkide Aktif Üye Üye 2 Kasım 2009 #190 anammmmmmmmmmmmmmmmm son 8 gün az kaldı pelin dahada steye giremez gı hah