Ne olmuş benim gelinime😀hastayımm hastaaaaa....
Sağol canım... Ço fena boğazlarım ağrıyorr.... oğlunuz ii bakıyorda etraffff mikrop dlu... Günaydın melekler...Ne olmuş benim gelinime😀
Bizim oğlan bakmıyorsa :n028:hemen geleyim 🙂
Geçmiş o0lsun canımcım dikkat et kendine sen bize lazımsın🙂
canım benim teyzelik okadar guzelki k4ndi ewladın olsun olmasın hiç önemli değil bu konuda teyzelik annelik zaten inan bana kendi ewladınıda aynı sewiorsun yada bana ole gelior ben yiğenlerimi kızlarım gibi, sewiorum rabbim sanada nasip etsin inşallah kuzum ililililiigünaydın melekler
nasılsınız bakalım bugün çok şükür ben yine çok enerjik uyandım akşama misafirim var kız kardeşim gelicek yanii o çok tatlı yeğenim gelicek teyzelik çok güzel bişey çok tatlı
bazen merak ediyorum benim olmadığı içinmi bu kadar seviyorum yoksa teyzelik böyle güzelmi diyeeee
neyse
pelincim ilanı aşkını gördüm allah seninde mutluluğunu bozmasın allah onları başımızdan eksik etmesin anladığıma göre senin oğlun var
ben tamamen kocamın yakasındayım galiba
zavalı adam
sizleri öpüyorum evli hanımlar![]()

ne biliyim ben benim yok diye öyle geliyor sandımcanım benim teyzelik okadar guzelki k4ndi ewladın olsun olmasın hiç önemli değil bu konuda teyzelik annelik zaten inan bana kendi ewladınıda aynı sewiorsun yada bana ole gelior ben yiğenlerimi kızlarım gibi, sewiorum rabbim sanada nasip etsin inşallah kuzum ililililii![]()