Vayyy İtü Beden dili yüz okuma sertifakan var ha
😀 Yavrum İtü den sertifika almışsında , kullandığın kelimenin açılımını bilmiyorsun. Fal ne demektir ? Çeşitli yöntemlerle gelecekten haber vermedir değil mi ? '' Müthiş fal bakıyor '' diye yazan siz ama çok kımıksiniz fılcılır giliciği biliyorum dimizki diyerekte çelişiyorsunuz . Ulan daha kendiyle çelişen birinden karekter analizimi yaptırılır ? ( Meditasyon derin düşünmektir. .Ne alaka falcılık meditasyon ? ) 2 ) Bizim insanlarımız ... Maalesef günümüzde şaklabanlığın her türlüsünü yiyor çünkü duymak istediklerini , beklentilerini şaklabanlar kulaklarına fısıldıyor. Ha bu cümlemden falcı değilseniz alınmazsınız. 3) Psikoloğa gidip gerçeklerle yüzleşmek, tıbbi destek almak delilik , falcı saçmalarına inanmak rahatlatıyor öylemi
😀 Şimdi bunu okuyan misafirlerimiz aynı yerde gülüyoruz değilmi ?
😀 Bu anlattıklarınız ibaret değil İBRETLİK tir sayın bağyan
😀
Ha karakter analizine gelince gerek varmıdır bana göre yoktur ? Zaten bir insan kendini bilmiyorsa tanımıyorsa , başkasının tabirine gerek duyuyorsa Allah rahmet eylesin
😀 İnsan saç tipini bilmezmi , ağzından çıkanı duymazmı, ne giydiğini görmezmi ? Herşeyden önemlisi kişi kendi karekterini bilmezmi ? İçimde yaşayan beni siz nerden bileceksiniz Allah aşkına ? Beni bir Allah birde ben bilirim. Böyle laga lugalara karnım tok..Yiyen varsa afiyet olsun. Sizinle muhatap olmak pek hoş olmadı ama bunu söylemeden edemiycem . Karekter analizimi yapıyorsun, falcılıkmı karar ver ve ona göre tabir kullan. İnsanların kafasını karıştırma . Ne sen ne bir başkası kılla , fistanla geleceği ön göremez , gelecekten haber veremez. Geleceğin sertifikası Allahtadır tamammı komik kız
😀 Haydi bakalım şimdi ikile fazla yer kapladın burda
😀
PROFİLİNDEKİ SAÇMALIĞIDA UNUTMAYACAĞIZ CİCİ KIZ
😀
deryacan0006 Fal baktırmaya gidiyoruz rahatlıyoruz.piskoloğa gidip bir ton para mı verelim
🙂)