Faranjite ne iyi gelir bitkisel kürler ve tedavi yolları

  • Konbuyu başlatan Coronaya Dur De
  • Başlangıç tarihi
C

Coronaya Dur De

Forum Okuru
Faranjite ne iyi gelir bitkisel kürler ve tedavi yolları
Faranjite ne iyi gelir bitkisel kürler ve tedavi yolları istiyorum

Merhaba

6 ay önce faranjit oldum. Mart ayının başlangıcıydı o zamanlarda bu koronavirüs falan bu seviyelerde değil hatta daha tam olarak duymamıştı bile. doktora gittim .Doktor ilaçlar verdi geçti şimdi aynı şekilde tekrar faranjit oldum. Doktora gitmek istemiyorum çünkü hastaneden virüs kapmak istemiyorum . Bu koronavirüs hastaneye gitmeyi korkulu hale getirdi. Ben de artık öyle yerlere çok gitmek istemiyorum. Faranjit için ne önerirsiniz ne kullanabilirim bitkisel bir tedavi yöntemi var mı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Tatlım aynen dediğin gibi çok çok mecbur kalmadıkça hastaneye ben de gitmiyorum çünkü gerçekten hastanelerde Corona mikrobu taşıyan insanların da olması çok yüksek . Çünkü neticede korana olanlar hastaneye gidiyorlar ve orada bunlara rastlamak mümkün. Bunun için çok ciddi bir rahatsızlık olmadığı sürece hastaneye gitmek çok da akıllıca bir iş değil. Bu tarz rahatsızlıkları evde bitkisel kürlerle falan çözmek mümkün aslında. Biraz da vitamin alırsak bağışıklık sistemimiz güçlenecektir daha kolay Faranjit gibi hastalıkları atlatmamız mümkün olacaktır.

Faranjit üst solunum yollarında bir rahatsızlık olup orada enfeksiyon oluşması yani iltihap olması zamanla boğaz yanması acı ve kaşıntı bazen yutkunma güçlüğü olarak kendini gösterir.

Faranjite karşı ne iyi gelir ; Zencefil zerdeçal ve bal karışımı çok iyi gelir diyebilirim. Eşit miktarda zencefil zerdeçal ve balı karıştırıyorsun aç karnına 1 tatlı kaşığı ya da 1 yemek kaşığı alıyorsun en az yarım saat veya 1 saat hiçbir şekilde su içmiyorsun sabah akşam bu şekilde dört beş gün devam edersen faranjitin geçecektir. Zaten ilk 1. ya da 2. günde geçme belirtilerini hafifleme belirtilerini sende hissedeceksinindir.

Ayrıca 1 tatlı kaşığı karbonatı bir bardak suda eritip gargara yapıyor günde 3 defa bu gargarayı yap yaklaşık 1 bardak karbonatlı suyu da günde 1 defa içersen hiçbir şeyin kalmayacaktır
 
Geri
Üst