gebe
  1. PaSikA

    PaSikA Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    21.218
    Beğenilen Mesajlar:
    599
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul

    fasülye turşusu kavurması

    Konu, 'Salatalar' kısmında PaSikA tarafından paylaşıldı.

    kumpir tarifi fasulye turşusu nasıl yapılır fasulye turşusu kavurması turşu kavurması nasıl yapılır kumpir Malzemeler
    • 1 kaşık tereyağı
    • 2 tabak fasulye turşusu
    • 2 adet orta boy soğan
    • 1-2 kaşık sıvı yağ


    Yapılışı

    Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır, ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş,on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

     
fasülye turşusu kavurması konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Fasülye Piyazı

    Fasülye Piyazı

    Malzemeler 1 kahve kaşığı biber Tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 1 kahve fincanı sirke 250 gr fasülye 1 tane şeker 3-4 tane soğan Bol maydanoz Yapılışı Akşamdan ıslatılmış fasülyeleri süzünüz. Tencereye koyunuz.Üzerine soğanları çentiniz, suyunu koyup iyice pişiriniz.İneceğine yakın tuz koyup bir iki taşım kaynatınız.Pişince indirip süzünüz.Servis tabağına alınız ve şeker, sirke, zeytinyağı...
  2. Fasulye Turşusu Kavurması nasıl yapılır

    Fasulye Turşusu Kavurması nasıl yapılır

    Fasulye Turşusu Kavurması Malzemeler 1 kaşık tereyağı 2 tabak fasulye turşusu 2 adet orta boy soğan 1-2 kaşık sıvı yağ Yapılışı Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır,...
  3. Taze Fasülye Turşusu

    Taze Fasülye Turşusu

    taze fasulye turşusu taze fasulye turşusu nasıl yapılır nasıl yapılır kurulur fasülye yapılışı Malzemeler Taze fasulye, tuz, sarımsak Yemeğin Tarifi Fasulyelerin baş ve uç kısımları bıçakla kesilip, varsa kılçıkları ayıklanır. Kaynamakta olan suya atılıp 2-3 dakika haşlanır. Soğuk su içinde soğutulur. Turşu kabına konulurken sarımsak, limon ve soğan dilimleri ve isteğe göre çeşitli baharat...
  4. Turşu Kavurması

    Turşu Kavurması

    biber turşusu kavurması Malzemeler Büyük yemek tabağı turşu (ozellikle fasulye ve kiraz kullanilir) 6 iri soğan, 1,5 su bardağı zeytinyağı Yapilis Tarifi Turşular akşamdan tuzunun çıkması için suya koyulur. Sonra doğranır. Soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Süzgeçte süzdürülmüş turşular ilave edilir. Kısık ateşte yarım saat pişirilir ve servis yapılır.
  5. Fasulye Turşusu Kavurması

    Fasulye Turşusu Kavurması

    içindekiler 3 adet soğan ½ çay bardağı sıvıyağ 1 kg. fasülye turşusu hazırlanışı Soğanlar ince ince kıyılır. Bir tencerede sıvıyağ ile kavrulur. Fasulye turşusu kıyılır. Kavrulmuş soğanlara ilave edilir. Karıştırarak 10 dakika hafif ateşte pişirilir. Servis yapılır.

Sayfayı Paylaş