fasülye turşusu kavurması

PaSikA

Yeni Üye
Üye
fasülye turşusu kavurması
kumpir tarifi fasulye turşusu nasıl yapılır fasulye turşusu kavurması turşu kavurması nasıl yapılır kumpir
Malzemeler
  • 1 kaşık tereyağı
  • 2 tabak fasulye turşusu
  • 2 adet orta boy soğan
  • 1-2 kaşık sıvı yağ


Yapılışı

Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır, ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş,on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.
 
Geri
Üst