Flaster burun bandı ne işe yarar ameliyat sonrası

  • Konbuyu başlatan gzmdğru
  • Başlangıç tarihi
G

gzmdğru

Forum Okuru
Flaster burun bandı ne işe yarar ameliyat sonrası

Flaster bant burun ne işe yarar melek kadınlar kulubü flaster burun bandı forum'da.​

Kızlar ben burun ameliyatı oldum burnumda et vardı bir de eğrilik olduğu için estetik ameliyat oldum. Ameliyat sonrası şuan 1 hafta kalması gereken bant takılı burnumda ama ben yanlışlıkla su değdirdim. Ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı bant da yok. Şişme yapar mı takmasam acaba? Flaster bant burun ne işe yarar bir de eczanede var mıdır alabilir miyim acaba yeniden takmak için?
 
Merhaba
Yazmamışsınız ama sanıyorum ki ateller çıkartılmış durumda. Bant takıldığına göre. Ameliyat sonrası 7-10 gün sonra ateller çıkarıldığında burun oldukça şiş olacaktır. Şişecektir bunu önlemek için burun bantları devreye girer. Burun şişmesi tamamen ödemden kaynaklı olacaktır. Bu ödem burun ameliyatlarından 2-3 ay sonra bile tam geçmemiş olur. Ameliyat sonrası çıkartılan ateller sonrası şişmeyi önlemek adına ten rengi burun bantları yapıştırılır. Bu burun bantını 3 gün çıkarmamanız gerekiyor ve su değmemesi gerekiyor. Ama eğer su değme sorunu oldu ise eczanelerde bu batlardan bulabilirsiniz. Flaster burun bandı olmadan kesinlikle uyumayın çok bantsız kalmayın. Doktorunuzun önerdiği şekilde direktiflere uymanızı tavsiye ederim size.

Burun ameliyatı sonrası hemen şu yazımızı da okumanızda fayda var. ''Burun ameliyatı sonrası kısıtlanacak hareketler'' mutlaka inceleyin yazımızı.

 
Geri
Üst