Canım ya bana göre seninki çok yakında olcak inşallah .Bak arkadaşa dediğim çakışır suyunu sizde deneyin sperm hareketlilğini hızlandırıyor.Ayrıca eşine harnup pekmezide içir Allahım yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda hayırlı evlatlarımız olur canım çok geçmiş olsunÇitosum böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim.Yaklaşık 7 aydır korunmuyorum.1 ay önce hormon test yaptırdım.Gayet normaldi.Fakat evliliğimin en başından beri kist tedavisi için doğum kontrol hapı kullanıyorum.4 seneye yaklaştı evliliğimiz.Eşiminde sayısı gayet yüksek ama hızı düşük.Önümüzde birkaç testimiz var.Onlarıda yaptırıp önümüze bakıcaz.Ama ben üstüme düşeni yapıyorum.Yumurtalama günlerimi takip ediyorum ve sonrasında mutlaka ayaklarımı kaldırıp yatıyorum.Her ay dahada dikkatli oluyorum.Böle işte.......Ama henüz tık yok.Hayırlısı bakalım.
Canım çok geçmiş olsun yazdıklarını gerçekten üzülerek okudum.Ama sevindirici nokta şuki çok şükür kanal ve tüplerde defermasyon yok.Yumurtlama da ki aksama adetinin düzensiz olmasını sağlar ama bunlar telafisi olmayan rahatsızlıklar değil hiç üzülme Allahın izniye inşallah olucak bebeğin bir tanem🙂Eşin için sperm harektliliğini hızlandırmak için netten araştır çakışır suyu var onuda bir deneyin.Rabbim tüm isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım.Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?