Merhaba, adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı olmaz bir çok faktör gecikmeye neden olabilir. Evde yapılan idrar dan gebelik testleri de bir takım koşullardan dolayı hatalı sonuç verebilir. Hcg testinin yanılma payı yoktur. İdrar dan yapılan gebelik testlerin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendirilir. Her iki test sonucunuz daha önce pozitif çıkmış. Ardın dan adet olmanız kimyasal gebeliği akla getiriyor. Tabi hekim kontrolü olmadan teşhis yapmakta zor. Şu anki gecikmeyle yaptığınız test sonucu da pozitif görünüyor tabi etkileyen koşulları da göz önünde bulundurmak lazım. Yarın hcg testi yapın sonuca göre de hekime görünün.
 
adet tarihim 1 ocaktı adet olmadım sabah test yaptım silik çıktı durum nedir hamilemiyi
 
Merhaba, gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendirilir. Yalnzı idrardan yapılan testler bazı koşullardan dolayı hatalı sonuç verebiliyor. Durumunuz dan emin olmak için hcg testi yapmanızı öneriyorum.
 
Merhaba, gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendirilir. Yalnzı idrardan yapılan testler bazı koşullardan dolayı hatalı sonuç verebiliyor. Durumunuz dan emin olmak için hcg testi yapmanızı öneriyorum.
Merhaba 30 ocak adet günümdü ama adetten günümden 1 gün önce kahverenki akıntım oldu ertesi gün kan geldi ama açık renkli çok az idi sonraki gün bitti. 2-3 günde kahverengi lekelenmelerim oldu. Çarşamba günü kan testi yaptrdım 0 çıktı.Şu an hala belim ağrıyor. Kasıklarımda batma var. Bugün test yaptım kıl gibi hayalet çizgi çıktı. Sizce geç döllenmemi?
 
Merhaba, kısa süreli adet görme sadece gebelik kaynaklı olmaz. Rahim kaynaklı problemler hormonal bozukluklar stres buna neden olabilir. Hcg testi yapmışsınız negatif buda gebe olmadığınızı gösteriyor. Tabi durum dan emin olmak için muayene olmanız gerekir. Geç döllenme de söz konusu olabilir. Yarın bir kadın doğum uzmanına görünün. Usg ve hormon tetkitleri durumunuza netlik kazandıracaktır.
 
bugün gecikmemin 4. günü tst yaptım ilk silik çıktı adet öncesi bugün yaptım ikiside tam çıktı hamilemiyim
 
Merhaba, gebelik testleriniz hamilelik lehine görünüyor. İdrar dan yapılan gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor . Durumdan emin olmak adına hcg testi yapın.
 
bn 2 senelik evlıyım vr cok cocuk ıstyrm 2 sendr hıc korunmdm adetım cok fazla dercede duzensız dın aksm test aldm ıkncı cızgı cok zor gorunuyo sılk bır seklde acaba hamlmıym doktora gtmeye korkyrm hamıle dglsnz derse gecrkn cok kotu oluyrm
Bırsey sormak istiyorum adetim on bes gun gecti ıkı test de de ikinci cızgı sılik cıktı. Beri hcg de 7.89 sizce hamilemiyim
 
Adetim 9 gün geçti ve test yaptık önce çift çizgi vardı sonra baktım teke düşmüş olma ihtimali kaçtır
 
Geri
Üst