Gebelikte migren ağrısı çekenler buraya

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Gebelikte migren ağrısı çekenler buraya
Kızlar 2 gündür migrenle cebelleşiyorum. Sonunda sabah erkenden doktora gittim .Geceden beri migren bende bulantı yaptı.Bir ayağım içerde bir ayağım lavaboda. Kusmaktan hiç bir şey yiyemedim.


gebelikte migren.jpg



Doktorum gebelikte migrenin nedeninin hormonlardan kaynaklı olduğunu söyledi.Ayrıca hamilelik döneminde kokulara ışığa karşı aşırı duyarlılık oluyormuş. Gürültüden uzak kalmamı, karanlık loş ortamda dinlenmemi yardımcı biri varsa bir müddet yemekleri onun pişirmesini söyledi. Migren iinde ilaç falan vermedi.

Apartmana girer girmez yemek kokularını hissettim soluğu yine lavaboda aldım . Arkadaşımı aradım gelip bana yemek yapıcak. Allahım 9 ay boyunca nasıl dayanıcam bilmiyorum. Oğlumda böyle şeyler pek olmamıştı.İnşallah hamileliğimde başka sorunlar çıkmaz. Bu migrende ne lanet bir şey sadece başın ağırmıyor aşırı derecede kusmada oluyor. Gelirken 1 bardak portakal,greyfurt ,havuç ve elma karışımından meyve suyu içtim.Arkadaşım gelene kadar beni idare eder. Kızlar sizin hamileliğinizde migren oldumu ? Migren olduysa kaç aya kadar devam etti ?Birde gebelikte migren ağrısı çekenler bu ağrıyla nasıl başattiniz ? Hamilelikte migreni olanlar neler yaptınız ?
 
Arkadaslar bendede migren var bunun icin kan veriyorum 3 ayda bir cok faydasini goruyorum tavsiye ederim hamile bayanlar icin bisey diyemem simdiden gecmis olsun hepinize
 
Merhaba , düzenli olarak kan vermenin vucut ve başağrılarına iyi geldiğini daha önce duymuştum. Daha önce hiç kan vermedim ama vermek isterdim. Anemi var bende öyleki bazen çok kötü oluyorum ve bana kan takviyesi yapılıyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.
 
Geri
Üst