GeLecek Yakın . . Yaşam BaşLangıç . .
Seninle geçtiğimiz bu yollarda kapadım gözlerimi sımsıkı / Hiç açmamacasına !...
[FONT="]İhanetin kapımı çaldığı gün bitirdim seni içimde . . [/FONT]
[FONT="]Ya da bittiğini sandım . . /Bitmedi . . [/FONT]
[FONT="]Nefretim sanarken her$eyim olmu$sun meğer / Geçti anladım . .[/FONT]
[FONT="]Anlamak istemedikçe hep seni yazdım satırlara . . Değmeyecek ömrünü mısralarıma sığdırdım . .[/FONT]
[FONT="]O tertemiz sayfalar, karalara büründü / Görmez oldu gözlerim!![/FONT]
[FONT="]Sen benden uzakta ben sana tutsak . . .[/FONT]
[FONT="]Sen harici duygular besler içim, yanar kül olur benliğim . . Kaldıramaz hakedilmeyen istemezlikleri . .[/FONT]
[FONT="]Yollara vurur kendini . . Aç kalır hep sol yanım, ister seni, bilirki gelmeyecek, bilir ki son silah, son mermi, son dönü$ yolculuğu . . [/FONT]
[FONT="]Ben seni nefret edemeyecek kadar çok sevmi$im / Seviyorum!! [/FONT]
[FONT="]İhanetini kaldıracak yüzsüz bir yüreğe sahip olacak kadar . .[/FONT]
[FONT="]Bak yine aktı gözlerimden kederli gözya$ları birer birer sensiz ve sessizce /Nerden bileceksin . . [/FONT]
[FONT="]Sen anlayamassın . . Kolaydır senin için gitmeler . . Terkedi$ler yakı$ır sana ya hani yine sana yakı$ını yaptın . . [/FONT]
[FONT="]Noktaladın sevdalanmı$ olan kalbimin son mühürünü de attın . . / Gittin!!![/FONT]
[FONT="]Beklememi$likler vardı üzerimde, $a$kınlıklar adına . . [/FONT]
[FONT="]Hadi öğret bana kolay silmeleri / Ya$amdan arta kalanları!!![/FONT]
[FONT="]Öğret ki kusursuz açlığı unutsun, senin acımazız Dünya’ya baktığın gözlerle baksın etrafına . . [/FONT]
[FONT="]Bil ki . . [/FONT]
[FONT="]Sen olmayan hayat gülecek bana elbet . . [/FONT]
[FONT="]Ördüğün düğümlerden sıyrılacak, kopracağım bilediğin keskin iplerimi / El sallayacağım o zaman sana . .[/FONT]
[FONT="]Yalnızlık bırakacak yakamı elbet, güç olsada unuttaracak seni zaman . . [/FONT]
[FONT="]İlaç gibidir ya hani, her saniye damla damla içeceğim . . / İçtikçe kurtulacağım!!![/FONT]
[FONT="]Söküp atıcam, beni silmelerin gibi . .[/FONT]
[FONT="]Sen ba$ardın ya hani, sana and olsun çıkaracağım ya$attığın yer sahte duyguları . . [/FONT]
[FONT="]Bir ‘’Merhaba’’ konduracağım dudak kenarlarıma . . [/FONT]
[FONT="]Gülümsemelerim mezar olacak sana . . / Kahkahalara boğulacağım!![/FONT]
[FONT="]Tükettiğin ömrüm cennetim olacak artık / Çiçeklerle süsleyeceğim, kokacak etrafıma buram buram, sinecek üzerime kalıcı huzur . . [/FONT]
[FONT="]Gelecek ya hani . . Bekleyeceğim . . [/FONT]
Seninle geçtiğimiz bu yollarda kapadım gözlerimi sımsıkı / Hiç açmamacasına !...
[FONT="]İhanetin kapımı çaldığı gün bitirdim seni içimde . . [/FONT]
[FONT="]Ya da bittiğini sandım . . /Bitmedi . . [/FONT]
[FONT="]Nefretim sanarken her$eyim olmu$sun meğer / Geçti anladım . .[/FONT]
[FONT="]Anlamak istemedikçe hep seni yazdım satırlara . . Değmeyecek ömrünü mısralarıma sığdırdım . .[/FONT]
[FONT="]O tertemiz sayfalar, karalara büründü / Görmez oldu gözlerim!![/FONT]
[FONT="]Sen benden uzakta ben sana tutsak . . .[/FONT]
[FONT="]Sen harici duygular besler içim, yanar kül olur benliğim . . Kaldıramaz hakedilmeyen istemezlikleri . .[/FONT]
[FONT="]Yollara vurur kendini . . Aç kalır hep sol yanım, ister seni, bilirki gelmeyecek, bilir ki son silah, son mermi, son dönü$ yolculuğu . . [/FONT]
[FONT="]Ben seni nefret edemeyecek kadar çok sevmi$im / Seviyorum!! [/FONT]
[FONT="]İhanetini kaldıracak yüzsüz bir yüreğe sahip olacak kadar . .[/FONT]
[FONT="]Bak yine aktı gözlerimden kederli gözya$ları birer birer sensiz ve sessizce /Nerden bileceksin . . [/FONT]
[FONT="]Sen anlayamassın . . Kolaydır senin için gitmeler . . Terkedi$ler yakı$ır sana ya hani yine sana yakı$ını yaptın . . [/FONT]
[FONT="]Noktaladın sevdalanmı$ olan kalbimin son mühürünü de attın . . / Gittin!!![/FONT]
[FONT="]Beklememi$likler vardı üzerimde, $a$kınlıklar adına . . [/FONT]
[FONT="]Hadi öğret bana kolay silmeleri / Ya$amdan arta kalanları!!![/FONT]
[FONT="]Öğret ki kusursuz açlığı unutsun, senin acımazız Dünya’ya baktığın gözlerle baksın etrafına . . [/FONT]
[FONT="]Bil ki . . [/FONT]
[FONT="]Sen olmayan hayat gülecek bana elbet . . [/FONT]
[FONT="]Ördüğün düğümlerden sıyrılacak, kopracağım bilediğin keskin iplerimi / El sallayacağım o zaman sana . .[/FONT]
[FONT="]Yalnızlık bırakacak yakamı elbet, güç olsada unuttaracak seni zaman . . [/FONT]
[FONT="]İlaç gibidir ya hani, her saniye damla damla içeceğim . . / İçtikçe kurtulacağım!!![/FONT]
[FONT="]Söküp atıcam, beni silmelerin gibi . .[/FONT]
[FONT="]Sen ba$ardın ya hani, sana and olsun çıkaracağım ya$attığın yer sahte duyguları . . [/FONT]
[FONT="]Bir ‘’Merhaba’’ konduracağım dudak kenarlarıma . . [/FONT]
[FONT="]Gülümsemelerim mezar olacak sana . . / Kahkahalara boğulacağım!![/FONT]
[FONT="]Tükettiğin ömrüm cennetim olacak artık / Çiçeklerle süsleyeceğim, kokacak etrafıma buram buram, sinecek üzerime kalıcı huzur . . [/FONT]
[FONT="]Gelecek ya hani . . Bekleyeceğim . . [/FONT]