GELİNLİK Resimlerimizi Paylaşalım
pak gelinlik
Melişlerim biliyorsunuz ki her genç kızın rüyası o güzel beyaz gelinlikten giyinmek🙂Ben de her genç kız gibi o çok istediğim gelinliği giydim😀biraz erken yaşta ama olsun yine de sevdiğim adamla evlenince yaş aklıma bile gelmedi
😀Neyse düşündüm ki burda ki meleklerin çoğu evli ve hemen hemen hepsi de gelinlik giymiştir.İşte o gelinlikli resimlerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz?
İlk ben başlayayım da sizler de benden heves ederek ekleyin olur mu😀
İşte benim gelinliğim....
Gelinliğim tam 12 kiloluydu üzerinde o kadar çok savaroski taş vardı ki saymakla bitmez😀Gelinliğim kendi tasarımım oluyor.Kendim çizdim.Bir kaç eklemeyle böyle birşey çıktı ortaya.Üzerinde ki taşları tamamen pembe minik savaros ki taşlardan oluşuyordu.Çok cici bir gelinlikti. Onu kutusun da halen saklarım🙂🙂🙂
HADİ SIRA SİZDE 🙂🙂🙂
Melişlerim biliyorsunuz ki her genç kızın rüyası o güzel beyaz gelinlikten giyinmek🙂Ben de her genç kız gibi o çok istediğim gelinliği giydim😀biraz erken yaşta ama olsun yine de sevdiğim adamla evlenince yaş aklıma bile gelmedi
😀Neyse düşündüm ki burda ki meleklerin çoğu evli ve hemen hemen hepsi de gelinlik giymiştir.İşte o gelinlikli resimlerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz?İlk ben başlayayım da sizler de benden heves ederek ekleyin olur mu😀
İşte benim gelinliğim....
Gelinliğim tam 12 kiloluydu üzerinde o kadar çok savaroski taş vardı ki saymakla bitmez😀Gelinliğim kendi tasarımım oluyor.Kendim çizdim.Bir kaç eklemeyle böyle birşey çıktı ortaya.Üzerinde ki taşları tamamen pembe minik savaros ki taşlardan oluşuyordu.Çok cici bir gelinlikti. Onu kutusun da halen saklarım🙂🙂🙂
HADİ SIRA SİZDE 🙂🙂🙂
Son düzenleme:
Adminimmm benimmm teşekkür ederim