Ginvit lc kullananlar yorumlarınızı merak ediyorum

B

Belin_ayy

Forum Okuru
Ginvit lc kullananlar yorumlarınızı merak ediyorum

Ginvit lc kullananlar melek kadınlar kulübü ginvit lc nasıl kullanılır forum'da.​

Kızlar size ginvit lc ürünü hakkında soru sormak için geldim. Kilo aldirmadan vitamin ihtiyacımı karsilayabileceğim bir ürün arıyorum. Ginvit lc kullananlar varsa nasıl bir etki yaratıyor acaba vücudunuzda söyleyebilir misiniz? Biraz yorgunluk halsizlik de hissediyorum gün icinde bunları karşılar mı acaba ve kilo da aldırmamasi lazım tabi.
 
Merhabalar
Ginvit LC biraz araştırma yaptığımda aslında bir takviye edici olduğunu söyleyebiliriz. İçinde ginseng, yeşil çay, 12 vitamin ve mineral bulunan hem metabolizma hızlandırıcı hem de vücudunuzun da performansını artırıcı bir takviye edicidir. Yağ yakımına da yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. Stres günün yorgunluğunu geçirdiği de söylenmektedir. Yorgunluğunuzu alıp enerji verir peki kilo vermeye yardımcı olur mu? Dolaylı olarak kilo vermeye metabolizmayi hızlandırmaya hatta ogrenmeye konsantrasyonu da artırıcı özelliğe sahip. Ayrıca kilo aldırıcı özelliğe sahip değildir. Ama yine de bu tür takviye edici şeyler kullanacaksanız doktorunuza bir danışmada fayda vardır. Kullanımı ise yemeklerden sonra 1 tablet şeklinde kullanılır günde bir adet olacak şekilde.

Evet sizin şikayetiniz sanıyorum yorgunluk ve enerjisizlik. Bunun için sizin ilginizi çekecek bir link bırakıyorum aşağıya. "Yorgunluğa çok iyi gelen enerji veren besinler" konumuzu inceleyerek yorgunluğa hangi besinler gerekiyor öğrenebilirsiniz.

 
Evet ürün takviye ürünü ama yine de doktor tavsiyesi olmadan alınmasını ben pek onaylamıyorum. Dikkat etmekte fayda var.
 
Geri
Üst