Abla niye böyle diyosun şimdi yaaaaaYok hülyanın doğuma daha çok var selinin de 1 haftası kaldı
Korkmam gereken durumdan kastım hamilelik?
Abla niye böyle diyosun şimdi yaaaaaYok hülyanın doğuma daha çok var selinin de 1 haftası kaldı
Hülyacım korkmana gerek yok biz biraz tebessüm edelim dedikAbla niye böyle diyosun şimdi yaaaaa
Korkmam gereken durumdan kastım hamilelik?
Tamam bence yok derken şüphen mü var peki? Acaba tahriş mi oldu çünkü göğsüm değil ucu sızlıyoHülyacım korkmana gerek yok biz biraz tebessüm edelim dedik
ne hediye alsak ya acaba selimini bebeğineYok hülyanın doğuma daha çok var selinin de 1 haftası kaldı

saten moralim bozuk birde arabam bozuldu
bura bana iyi geldiya o sıcaktandır kesin sen adanada oturuyorsun değilmi hülyaTamam bence yok derken şüphen mü var peki? Acaba tahriş mi oldu çünkü göğsüm değil ucu sızlıyo
Şüphe filan yok canımTamam bence yok derken şüphen mü var peki? Acaba tahriş mi oldu çünkü göğsüm değil ucu sızlıyo
Evet ablacmya o sıcaktandır kesin sen adanada oturuyorsun değilmi hülya
Abla süt gelcek diye böyle olamaz dimi? Senin 6 cocugun var hamileyken böyke olur mu tek göğüste?ya o sıcaktandır kesin sen adanada oturuyorsun değilmi hülya
kız doğum yapmadan süt nasıl gelsin ya belasın ya hülyaAbla süt gelcek diye böyle olamaz dimi? Senin 6 cocugun var hamileyken böyke olur mu tek göğüste?