evet olabilir senın hamılelık belırtılerınyani senin sorunu benimkinden daha az olabilir yada bi kere kullandırıp yüksek dozda vermiş olabilir cnm. yani herkesin doktoru farklı bir yol izliyo.
nelerdi
evet olabilir senın hamılelık belırtılerınyani senin sorunu benimkinden daha az olabilir yada bi kere kullandırıp yüksek dozda vermiş olabilir cnm. yani herkesin doktoru farklı bir yol izliyo.
igneyi oldugun aymı hamıle kaldın canımyani öle bariz belirtilerim olmadı sadece gögüslerim şişti ama normalde adet olmaya yakında şişerdi fakat acırdı ama acımıyordu bide belim ağırırdı oda olmadı adetimde gelmeyince 3. gün hemen test yaptım.
peki senın sorunun neydi canımevet cnm mart ayına kullanmıştım iğneyi ve doktorum seni bu ay hamile bırakalım dedi ilacı arttırdı ve dediği oldu 🙂 ama ben bu iğneyi bi sene içerisinde 4-5 kere kullandım.
ya ben gecen ay kullandım bu igneyi ama hamıle kalmadım olmadı bakalım bu ay nolcask
cnm ben hamıle kaldım ve suan tam 26+5 gunluk hamıleyım darısı basına bbıtanemBende Gonal f 900 kullanmaya başladım. Daha 5. günüm ama bana aşılama yapacak doktorum bu ay.
Bakalım nolcak?
cnm ben hamıle kaldım ve suan tam 26+5 gunluk hamıleyım darısı basına bbıtanem