Göz kaç numarada kör olur göz derecesi ilerler mi?

L

Levante

Forum Okuru
Göz kaç numarada kör olur göz derecesi ilerler mi?

Göz kaç numarada kör olur melek kadınlar kulübü göz kaç numarada çizilir forum'da.​

Arkadaşlar bende 7 derece miyop var. Bu artar mı çünkü liseden beri arttı bu dereceye geldi. Göz kaç numarada kör olur acaba? Lazer tedavisi ile cizdirme nasıl yapılıyor? Kör olmak istemiyorum ben şuan ameliyat olabilir miyim? İlerlemesini istemiyorum çünkü.
 
Merhabalar
Aşırı derecede miyopluk körlüğe kadar gitmektedir. Goz kaç derecede kör olur? Yanılmıyorsam 10 üzeri dereceler artık körlüğe davetiye çıkarabilir. Mutlaka ameliyat cizdirme gibi tedavi şansınız varsa yaptırın. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ilerlediyse şimdiye kadar şimdiden sonra da ilerleyebilir. Zaten miyopta 10 dereceye kadar cizdirme yaptırılıyor galiba. Sizin şuan zaten yüksek miyop derecesinde. Mutlaka imkanınız varsa tedavisini yaptırın. Artık tıp o kadar ilerledi ki göz ameliyatlari da çok kolay yapılmakta. Önce bir doktor görsün sonrasinda kolayca hallolur inşallah geçmiş olsun.

Dilerseniz ilginizi çekecek bir konu bırakıyorum aşağıya inceleyebilirsiniz. "Lazer göz ameliyatı fiyatları" konusunu da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst