Gözyaşıyla yazı yazıyor

@şK_MeLeĞ!.

Yeni Üye
Üye
Gözyaşıyla yazı yazıyor

73523.jpg

Görenler hayrete düşüyor... Burnundan çektiği suyu gözünden fışkırtıyor ve istediği uzunlukta da yazı yazabiliyor... İlginç...

Luoyang'da yaşayan 56 yaşındaki Ru Anting, burnundan çektiği suyu gözünden püskürterek istediği uzunlukta yazı yazabiliyor.
Bu yeteneğini Shansui şehrindeki Lotus Parkında sergileyen Anting, yaptığı gösteride özel hazırlanmış bir zemin üzerine 'Talih okyanus kadar büyük bir denizdir' yazısını yazdı.

Kendisini izleyenleri büyük hayrete düşüren Anting, Çin ajanslarına yaptığı açıklamada bu yeteneğini çocukken nehirde yüzerken farkettiğini belirtti.

'Zaman zaman yüzerken su yutabiliyorum. Bir keresinde yine çok miktarda su yutmuştum ve bu su gözlerimden fışkırdı. O anda bütün arkadaşlarım hayretten küçük dilini yuttu' şeklinde açıklamda bulundu.

1990 yılında işsiz kalan Ru, yaklaşık 20 yıldır bu yeteneğiyle para kazanıyor. İşsiz kaldığında bu yeteneğini daha da geliştiren Ru Anting, üç yıllık sıkı bir çalışmadan sonra gözyaşını 3 metre uzaklığa kadar püskürtmeyi başardı. (e-kolay)
 
Cevap: Gözyaşıyla yazı yazıyor

:haha::haha:
milletin işi kalmamış nelrle uğraşıyorr ..
ee tabi herşeyi yapıyor adamlar mesleklerimizide elimizden aldılar işleri güçleri yok bunlarla uğraşıyorlar :hhh::hhh::hhh::hhh:
 
Geri
Üst