Güzellik sırlarınız nelerdir melekler???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RÜYAM adminim bunu bende deneyeceğim beraber deneyelim🙂 sağol sevilcim sırrın için 🙂🙂Devamını beklerizz:deli:

Canım saç için paylaştığın sır çok hoşuma gitti😀acaba bu karışımı neden sürüyorsun uzaması için mi???teşekkürler🙂

canım bakım yapsın diye sürüyorum saçlarımın kırıklarını onarsın diye kuaförüm sölemişti..

Kızlar işyerindeki arkadaşlardan öğrendim makyajlarını acı badem yağı ile temizliyorlarmış hem cildi temizliyor hemde nemlendiriyormuş...Nadirde olsa yaptığım makyajımı temizlemek için hemen bende aldım fiyatıda çok uygun sizede tavsiye ediyorum...

benim deneyip beğendiklerim
1)rendelenmiş elma ile kayısıyı küçük küçük kesip ateşte marmelat haline getirin soğuyunca yüzünüze sürün, 1 saat bekletin, yıkarken yüzünüze hafifçe ovalayın, haftada bir kere yapın.yüzünüzdeki farkı görün🙂 ben denedim şiddetle tavsiye ederim.
2)yumurta akını yüzünüze maske yapın, 1 saat bekletin, haftada bir kere yapın (bir programda aydan şener den duymuştum denedim tavsiye ederim)
3)elma ve yoğurt yemekte güzelleşmek için birebir
4)en önemlisi hayata pozitif bakın😀

Son düzenleme:
Kızlar valla harikasınız ne sırlar varmış sizde yaa.Denemek lazım😀
İnanın kozmetik ürünlerden çok bitkisel ürünler tercih ediliyor.Benden söylemesi🙂bAL maskesini deniycem😀
Teşeşkürler kızlar🙂devamlarını bekliyorum🙂

Canım benim senin o güzell yüzüne makyaj ürünleri sürmemen bence çok iyi.Çünkü doğal halin çok güzel.Amma ve lakin saç konusundaki tüyo çok hoşuma gitti gerçektende saçların sarımı oldu nasıl yaptın ya merake ttim bak şimdi:D:D

teşekkürler tatlım sırlaırn için🙂

Şimdi kuzum papatyayla burda nasıl yapıldığını okudum ve zaten saçlarım koyu sari gibi bişeydi kışın koyulaşıyor,yazın açılıyordu rengi.Bende biraz daha sarı olması için papatyayla açtım rengini şimdi doğal ve çok açık ve çok koyu olayan bir sarı renkte saçlarım.

Geri