Güzellik sırlarınız nelerdir melekler???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar yüzümde sivilce fln yok ama kuru ve mat görünüyor ne yapmalıyım daha canlı görünmesi için yardımcı olursanız sevinirim mümkünse denenmiş olsun🙂 tesekkürler

Bir yumurta sarısı ve bir kaşık sütü karıştır, cildine sür.yüzüne ince bir bez ört 15 - 20 dk bekle ve bir kağıt havlu ile sil. sonra ılık suyla ardından da soğuk suyla yıka ve nemlendiricini sür. Yumurtanın sarısı yüzünü besler ve nemlendirir, süt ise cildini sıkılaştırır.

Benimde cildim çok kuru, birde kendi yaptığım maskeyi tarif edim sana.
İki kaşık yoğurt ve bir kaşık saf zeytinyağını karşıtır, cildine sür ve 20 dakika bekle, kuruyunca ılık suyla yıka ve en sona yüzüne soğuk su çarp, nemlendiricini sür 🙂

Kızlarrr yok mu başka sırrını paylaşacakkk:D:Daaaaaa olmuyor ama böylee hadiii amaaa nerdesinizz:D:Dsırlarınızı paylaşın bakın kimseye birşey söylemem:D:D

Benim tırnaklarım çok sağlıksız yaa, ne önerebilirsiniz. Tırnak uzatıyorum ki çok severim 🙂 tam uzuyorlar işte diyorum bir bakıyorum ki kağıt gibi cart yırtılmış 😀 Yumuşak tırnaklarım, bir çözüm bulun, rica ediyorum, dua ederim bakın :D:D

Vayy vayy bizim bitterde ne mücevverler varmış😀Elma suyu demek bunu kesinlikle deneyeceğim😀acaba siyah noktalara iyi geliyormu😀kız kardeşim soruyorda:D:D😀
Bende sana teşekkür ediyorum sırrın için🙂

önemli değil canım 🙂ne demek siz sır istersinizde ben vermem mi😀siyah noktalarada iyi geliyor evt tavsiye ederim mutlaka denemelisin😀

RÜYACIM tırnakların için taze limonu bir kaba sık tırnaklarını içinde biraz beklet hem güçlü hemde uçlarını beyaz yapıyor

bende gece yatmadan önce ve sabahları ballı sabunum var cildimi onunla yıkarım..nemlendirici sürerim...
gözüme siyah kalem çekmeden dışarı asla çıkmam...aradada far ve allık kullanırım...
saçlarım içinse 2 haftada bir zeytinyağı,badem yağı,yumurta sarısını karıştırıp saçlarıma sürerim...bukadar

RÜYACIM tırnakların için taze limonu bir kaba sık tırnaklarını içinde biraz beklet hem güçlü hemde uçlarını beyaz yapıyor

RÜYAM adminim bunu bende deneyeceğim beraber deneyelim🙂 sağol sevilcim sırrın için 🙂🙂Devamını beklerizz:deli:

bende gece yatmadan önce ve sabahları ballı sabunum var cildimi onunla yıkarım..nemlendirici sürerim...
gözüme siyah kalem çekmeden dışarı asla çıkmam...aradada far ve allık kullanırım...
saçlarım içinse 2 haftada bir zeytinyağı,badem yağı,yumurta sarısını karıştırıp saçlarıma sürerim...bukadar

Canım saç için paylaştığın sır çok hoşuma gitti😀acaba bu karışımı neden sürüyorsun uzaması için mi???teşekkürler🙂

Merhaba arkadaşlar öncelikle kulağımın bol bol çınlaması sonucu sürdüğüm iz neticesinde bu çınlamaların buradan geldiğini anladım😀

İlk bölümlerde Rüyam adminimin benim dudaklarıma değindiğini ve bana sormanız gerektiğini gördüm

Aslında özel hiçbirşey yok dudaklarım ne slikonlu nede botoxlu 😀

Sadece ruj kullanırken dudak çerçevesini ön planda tutmayı çok seviyorum genelde kullandığım renkler pastel tonlar kahverengi bir kalem ve parlatıcıyla bile yeri geliyor dudaklarımı ön plana çıkarıyorum

Birçoklarınız biliyor ben asılnda açık tene sahip birisiyim sarışın grubuna giriyorum diyebilirim Toplumda dikkat çektiği gibi sarışınlar ne yazıkki cilt olarak ta en hassas yapıya sahip kişilerdir ışığa güneşe ranat bakamadığımızdan dolayı diğer tenlere göre mimik krışığı dediğimiz çizgiler daha çabuk belirginleşir

Güzellik adına özel olarak yaptığım fazla birşey yok elimden geldiğince kuru cilde sahip olduğum için sürekli nemlendiriciyle cildime nem kazandırmaya çalışıyorum

Son zamanlarda bitkisel bakım ürünlerine daha çok yöneldim yüzümde cildim için kaysı yağı kullanıyorum ki kaysının zaten cildi güzelleştirdiğini biliyorsunuz kozmetik ürünlerine tonlarca para harcamayı sevmiyorum ve acıyorumda zaten birçok kozmetik ürününün temelinde bitkisel malzemeler kullanılmıştır

Cildime uygun bir temizleyiciyle iyice temizlenmiş cildimi mutlaka tonikliyorum ki buda cildin canlanması açısından çok önemlidir

Abartılı makyajı sevmiyorum çok özel günler harici yüzüme renk getirmesi açısından sadece hafif makyaı tercih ediyorum.Bu arada yıllardan beri uyguladığım bir olay vardır özellikle kışın banyo yaptığımızda sıcak suyun etkisiyle cildimizde çok fazla kuruluk oluşur ben banyodan çıkmadan önce mutlaka yüzüme şok etkisi yapması açısından defalarca soğuk suyu yüzüme çarparım bunu sizlere de tavsiye ederim kızlar gerçekten sıcak banyo sonrası cilt kendine geliyor

Aslında en önemlisi nedir kızlar biliyormusun cildinizi ve vücudunu mümkün mertebe temiz tutmanız iyice temizlenmemiş bir cildin üzerine uygulanan makyaj yada ter kokan bir vücudun üzerine sıkılan bir parfüm sadece cildinizi bozacağı gibi sizin de itici bir görüntü teşkil etmenize neden olur

Benden şimdilik bu kadar yani özel olarak yaptığım yada yaptırdığım hiçbirşey yok🙂

Merhaba arkadaşlar öncelikle kulağımın bol bol çınlaması sonucu sürdüğüm iz neticesinde bu çınlamaların buradan geldiğini anladım😀

İlk bölümlerde Rüyam adminimin benim dudaklarıma değindiğini ve bana sormanız gerektiğini gördüm

Aslında özel hiçbirşey yok dudaklarım ne slikonlu nede botoxlu 😀

Sadece ruj kullanırken dudak çerçevesini ön planda tutmayı çok seviyorum genelde kullandığım renkler pastel tonlar kahverengi bir kalem ve parlatıcıyla bile yeri geliyor dudaklarımı ön plana çıkarıyorum

Birçoklarınız biliyor ben asılnda açık tene sahip birisiyim sarışın grubuna giriyorum diyebilirim Toplumda dikkat çektiği gibi sarışınlar ne yazıkki cilt olarak ta en hassas yapıya sahip kişilerdir ışığa güneşe ranat bakamadığımızdan dolayı diğer tenlere göre mimik krışığı dediğimiz çizgiler daha çabuk belirginleşir

Güzellik adına özel olarak yaptığım fazla birşey yok elimden geldiğince kuru cilde sahip olduğum için sürekli nemlendiriciyle cildime nem kazandırmaya çalışıyorum

Son zamanlarda bitkisel bakım ürünlerine daha çok yöneldim yüzümde cildim için kaysı yağı kullanıyorum ki kaysının zaten cildi güzelleştirdiğini biliyorsunuz kozmetik ürünlerine tonlarca para harcamayı sevmiyorum ve acıyorumda zaten birçok kozmetik ürününün temelinde bitkisel malzemeler kullanılmıştır

Cildime uygun bir temizleyiciyle iyice temizlenmiş cildimi mutlaka tonikliyorum ki buda cildin canlanması açısından çok önemlidir

Abartılı makyajı sevmiyorum çok özel günler harici yüzüme renk getirmesi açısından sadece hafif makyaı tercih ediyorum.Bu arada yıllardan beri uyguladığım bir olay vardır özellikle kışın banyo yaptığımızda sıcak suyun etkisiyle cildimizde çok fazla kuruluk oluşur ben banyodan çıkmadan önce mutlaka yüzüme şok etkisi yapması açısından defalarca soğuk suyu yüzüme çarparım bunu sizlere de tavsiye ederim kızlar gerçekten sıcak banyo sonrası cilt kendine geliyor

Aslında en önemlisi nedir kızlar biliyormusun cildinizi ve vücudunu mümkün mertebe temiz tutmanız iyice temizlenmemiş bir cildin üzerine uygulanan makyaj yada ter kokan bir vücudun üzerine sıkılan bir parfüm sadece cildinizi bozacağı gibi sizin de itici bir görüntü teşkil etmenize neden olur

Benden şimdilik bu kadar yani özel olarak yaptığım yada yaptırdığım hiçbirşey yok🙂

Mawişş adminim valla büyük bir hayranlık ve merakla okudum yazdıklarınızı🙂Gerçektende şu dudak olayını çok merak ediyorduk🙂Bizi aydınlattığınız için teşekkürler.
Dudak makyajını sevmem ama sizinki gerçekten de çok hoş ya🙂Bu sırrınızı bizimle paylaşmanız beni çok sevindirdi😀büyük baskı aldtında yazdınız biliyorum(rüyam admin)anladınız siz onu:haha:

Adminim kayısı yağını ilk kez sizden duydum!!!Ve kesinlikle deneyeceğim.Anneme de önereceğim.Çünkü annemde açık tenli ve kırışık olayı fazla oluyor.Cildi güzelleştirmesi açısından kayısı yağını mutlaka deneyeceğiz🙂sağolun

Siz makyaj yapmasanızda olur maviş adminim benim ya🙂Fıstık gibisiniz:meçhul:

Burda kesinlikle haklsıınız adminim.En önemlisi bu zaten.Vücud ve cilt temizliği.

Bilgileirniz için çok teşekkür ediyorum.maviş adminim🙂aklınıza gelen olursa yazın mutlaka🙂🙂

Geri