hamile kalmak isteyenler 2013

yok hayatım adette olmadım daha ama zaten normalde düzensiz..umudum yok.canım benim ne güzel sölemişsin bundan sonrası rabbimin elinden biz biyere kadar bişeler yapmaya çalışıyoruz..hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı evlatlar nasip olsun cnm...sen ne yapıcaksın şimdi cnmm...
aminnn cnm birbirimize dua edelim inşllh.ben bir kaç ay ara verip dondurulmuş embriyoları transfer ettirecem.hem kendimi biraz toparlamış olurum.çok zayıf düştüm.dinlenmedeyim şimdi 🙂

aminnn cnm birbirimize dua edelim inşllh.ben bir kaç ay ara verip dondurulmuş embriyoları transfer ettirecem.hem kendimi biraz toparlamış olurum.çok zayıf düştüm.dinlenmedeyim şimdi 🙂
en iyisini yaparsın cnm bol bol dua etmeyi unutma hayırlısıyla inş.dondurulmuşla daha rahat olur busefer tedavinn ...inşallah bu sefer kavuşursun meleğine canım benimm:kiss:

çok sükür canım ne dedı dr kız anlat.bende sabah test yapcam negatıf zaten yarın sabah hapa baslıcam canım rahım filmine az kaldıııııı korkuyoooom tırsıyoooommm:cry:

ayy cnm doçente gittim bugün kan testlerim ve eşimin testleri yeniden yapılacak yani yenilenecek..buarada adet için hap verdi adet bitiminde sulu ultrason yapılcakk sonuçlara göre tedaviye başlanıcak büyük ihtimalle yine aşılama yapılcakk hayırlısı canımm.rahim filminden korkma sakın acımıyorhahaha:kiss:

ayy cnm doçente gittim bugün kan testlerim ve eşimin testleri yeniden yapılacak yani yenilenecek..buarada adet için hap verdi adet bitiminde sulu ultrason yapılcakk sonuçlara göre tedaviye başlanıcak büyük ihtimalle yine aşılama yapılcakk hayırlısı canımm.rahim filminden korkma sakın acımıyorhahaha:kiss:
hee acımıyoor hahaha yeme benıı.korknun ecele faydası yok napıyım.sulu ultrason ne kız ıdrarlı ıkenmı bakıyohahaha

Geri