Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

Aynennnn öyle yavrimo ya ! bende onu diyorm işte anasını satim önceden annelerimiz yumurtlama tarihi mi biliomuş 🙂 Ateş mi biliomş nasıl olmuşuz biz ? tepişmekle işte... 🙂
hıııı şöle ki 1-1,5 sene tepişirsin olmaz o zaman bi doktor amcaların teyzelerin kapısını tıklatırsın..
Sorun mu çıktı ? Olsuuuunnn anam teknolojinin çözüm bulamadığı Hastalık kalmadı..
Öyle ya da böyle olursun bi tedavi ondan sonra gelir meleğin hayırlısıyla ...
can sıkmaya,moral bozmaya hiççç gerek yok.. Rabbim herkese hayrlısını versin 🙂

İşin sırrı : çok çalışmak kızlaaaarr ESKİ USÜL 🙂 illa destek almak istiosan yedir kocana keçiboynuzu pekmezini,fındığı,fıstığı ondan sonra Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahaha

valla çok merak ettm seni en face var mı bi görüşelim ordan hahaha

- - - Updated - - -

Yoğunummm yavrmm çok yoğunum 🙂 sabah aç karnına,akşam tok karnına çalışma yapıorm 🙂 hahaha
tabi 2 günde bir yapıorm ( Dikkat şart ) hahaha

sende başlasan diorm artık hani ? bitmiştir adetin herhalde .
Bana yetiş bak beraber doğurcaz 🙂

HAYDEEEEE KIZLAR hem aşk tazeleyelim,hem bebek yapalm 🙂 Kocaları boş bırakmayın
"noldu bizim hatuna ? " diyecek seviyeye gelsinler hahaha

Boş duranı Allah Sevmez 😀 😀 😀 :ehi::oppucuk:

ayy güldürdün beni valla Allah da seni güldürsün bayb

inşallah kızlar topik boşalsın bende işsiz kalayım hahaha

yok kız hamileliktede cocuktada yazışırız biliyomusun benim oğluma hamile kaldığım sayfadan görüştüğüm arakadaşlarım var biri kıbrısta biri öğretmen konyada biri izmirde biri avusturalyada biri istanbulda halen facede yazışırız resimlerle cocuklaraımıza bakarız bazı şeyler paylaşır sorarız birbirimize inşallah bu ikinciyede böyle olur hele doğum anınmı bi okusaydınız gülmekten çatlardınız komik bir dille yazmıştım doğum anımı kendimi yıldız gibi hissediyordum ödülüm kucağıma verilmiş dışarda resimler kameralar flaşlar yüzüme patlıyordu cok müthiş bir duyguydu birsürü hediyeler inşallah ikinciyede hepimiz güleriz hepimizin yüzleri güler

ayşe inşallah gülecez kızzz teyzesi yesin starını dün dibi sankii...

bu ayda ateş öklçecem soğan suyu, klomen (yumurta takibi)hepsine başladım hayırlısı bakalım içime meleğim gelecekmiş gibi doğuyor..

ayşe inşallah gülecez kızzz teyzesi yesin starını dün dibi sankii...

bu ayda ateş öklçecem soğan suyu, klomen (yumurta takibi)hepsine başladım hayırlısı bakalım içime meleğim gelecekmiş gibi doğuyor..

evet değilmi abla 5 yıl gecti dün gibi senin yanımda olmanda ayrı bir güzel teyzesi sağol ablaların ablası ama istiyorumki benden önce sen hamile kal ablam senin önde olman daha iyi doğurdunmu yine bana gelirsin doğuma gelirsin ay ne cıkarcıyım demi ablalar böyle günler içindir

Geri