Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada
evet değilmi abla 5 yıl gecti dün gibi senin yanımda olmanda ayrı bir güzel teyzesi sağol ablaların ablası ama istiyorumki benden önce sen hamile kal ablam senin önde olman daha iyi doğurdunmu yine bana gelirsin doğuma gelirsin ay ne cıkarcıyım demi ablalar böyle günler içindir
tabiyki ablalar bu günler içinn önce sen canımmm söz seni hemen takip edecemm
sen gençsin kıııı.sen hele bi kal doğuma gelmemem mii amerikada doğurmuycan heraldee
tabiyki ablalar bu günler içinn önce sen canımmm söz seni hemen takip edecemm
sen gençsin kıııı.sen hele bi kal doğuma gelmemem mii amerikada doğurmuycan heraldee
yok kız hamileliktede cocuktada yazışırız biliyomusun benim oğluma hamile kaldığım sayfadan görüştüğüm arakadaşlarım var biri kıbrısta biri öğretmen konyada biri izmirde biri avusturalyada biri istanbulda halen facede yazışırız resimlerle cocuklaraımıza bakarız bazı şeyler paylaşır sorarız birbirimize inşallah bu ikinciyede böyle olur hele doğum anınmı bi okusaydınız gülmekten çatlardınız komik bir dille yazmıştım doğum anımı kendimi yıldız gibi hissediyordum ödülüm kucağıma verilmiş dışarda resimler kameralar flaşlar yüzüme patlıyordu cok müthiş bir duyguydu birsürü hediyeler inşallah ikinciyede hepimiz güleriz hepimizin yüzleri güler