lilyped
Hamiş Melek
ben de yeniyim benide aranıza alırmısınız daha adetime 3 gün var ama yine değilim hamile galiba
hoşgeldin aramıza cnm.peki ne zamandır deniyosunuz.
ben de yeniyim benide aranıza alırmısınız daha adetime 3 gün var ama yine değilim hamile galiba
2 aydır canım daha öncesinde 3 ay denedik olmadı tüplerde biri tıkalıymış açtırdım 4 ay oldu2 aydırda düşünüyorum ama yine hamile değilim galiba beklemek çok sıkıcıhoşgeldin aramıza cnm.peki ne zamandır deniyosunuz.
arkadaş eczanede yumurtlama gününü belirleyen testler varmış kullanan varmı ben bu ayda hamıle kalmazsam gelecek ay testı kullanmayı dusunuyorum önereniz varmı acaba
hayırlısı canım inşben kullanmadım ama bu ay hamile kalamamışsam bende düşünüyorum cnm.ne kadar zor bi dönemmiş bebek için uğraşmak yaşamayan bilemez.hadi hayırlısıyla bu ay hiçbirimiz adet olmayız inş. gelmiştir bebişlerimiz.
slm kızlar bende geldim benide ekleyin listeye hayırlı olsn özlemcim 8 aralık tarih🙂 inş hamiş gireriz hamile oluruz bu yeni yılda
valla 2 senedir yapmadığım kalmadı matematiğin kanunu yeniden yazıldı sanki 🙂 baktım yok olacak gibi değil aşılama yaptırdık. 14 gün kaldı sonuca 🙂