Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?ceylinn: 15 Ocak
minasu: 16 Ocak
docdoc: 19 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak
emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
suzu: 28 Ocak eylülmehmet: 28 Ocak
ayseden: 4 Şubat
ysmn1905: 4 Şubat
lilyped: 5 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat
ayyy canım ya sorma listede kendimi gördükçe ağlayasım geliyo 🙂 artık hiç olmıycak sanmaya başlamıştım, ama allah büyük o istedimi ol dedimi oluyo işte...
ayyy canım ya sorma listede kendimi gördükçe ağlayasım geliyo 🙂 artık hiç olmıycak sanmaya başlamıştım, ama allah büyük o istedimi ol dedimi oluyo işte...
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
minasu: 16 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak
emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
suzu: 28 Ocak
eylülmehmet: 28 Ocakmelike81: 3 Şubat
ayseden: 4 Şubat
ysmn1905: 4 Şubat
esmerim53: 4 şubat
lilyped: 5 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat