Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?ceylinn: 15 Ocak

minasu: 16 Ocak

docdoc: 19 Ocak

nazrüzgarı: 19 Ocak

bitanesi: 22 Ocak

emelcum: 23 Ocak

metanoyam: 25 Ocak

suzu: 28 Ocak
eylülmehmet: 28 Ocak

ayseden: 4 Şubat

ysmn1905: 4 Şubat

lilyped: 5 Şubat

ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat

büşracımm: 12 Şubat
<linkz>

esmerim53</linkz>:
adet olduuu tarihi blnmiorr

bal arısı: ( aşılama için bekliyor )

özge: ( aşılama için bekliyor )

yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂

lavinya: ilaç kullanıor

özlem: ilaç kullanıor

asena şule:
ilaç kullanıor

GÜNÜ GEÇENLER

(inşallah hepimiz hamileyizdir )

esin 2748: ?

cansu: ?

HAMİŞLER GRUBU

Eweeetttt dördüncü hamişimizide
:hamileyim: attık listeden dısarı bakalım 5.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...

2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..

3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...

4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına

5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine

ayyy canım ya sorma listede kendimi gördükçe ağlayasım geliyo 🙂 artık hiç olmıycak sanmaya başlamıştım, ama allah büyük o istedimi ol dedimi oluyo işte...

ayyy canım ya sorma listede kendimi gördükçe ağlayasım geliyo 🙂 artık hiç olmıycak sanmaya başlamıştım, ama allah büyük o istedimi ol dedimi oluyo işte...

Evet canım ALLAH çok büyük ben eminim bu listedeki herkez bi gün senin gibi kavusacak yavrusuna

- - - Updated - - -

özlemmm yeni adet tarihim 4 subatt eklersin bebeğim

tamam kuzum ekliorumm

- - - Updated - - -

3 şubat olarak benide ekleyebilir misin rica etsem🙂

hoşgeldin sende aramızaa

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

minasu: 16 Ocak

nazrüzgarı: 19 Ocak

bitanesi: 22 Ocak

emelcum: 23 Ocak

metanoyam: 25 Ocak

suzu: 28 Ocak

eylülmehmet: 28 Ocak
melike81: 3 Şubat

ayseden: 4 Şubat

ysmn1905: 4 Şubat

esmerim53: 4 şubat

lilyped: 5 Şubat

ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat

büşracımm: 12 Şubat
<linkz>

</linkz>

bal arısı: ( aşılama için bekliyor )

özge: ( aşılama için bekliyor )

yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂

lavinya: ilaç kullanıor

özlem: ilaç kullanıor

asena şule:
ilaç kullanıor

GÜNÜ GEÇENLER

esin 2748: ?

cansu: ?
ceylinn:?

HAMİŞLER GRUBU

Eweeetttt beşinci hamişimizide
:hamileyim: attık listeden dısarı bakalım 6.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...

2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..

3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...

4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına

5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine

Geri