Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canısı 14 şuan nette değil sanırım ama seni tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.....bak bayram hediyen sana allahtan geldi ne mutlu sana canım.........
iyiyim canım hemde çok iyi allaha şükür patronlar iki gün fazladan izin verdiler kısmetse bugün memlekete gidicem .... artık bayram dönüşüne kadar görüşemicez ....
sende iyisindir inşallah
ayyy çok sevindim canım izin için endişeleniyodun hatırladığım kadarıyla çok iyi olmuş.olsun canım sen tatilini yap kafanı dinle.tatil gibisi varmı?iyiyim bitanem ya ne olsun.
ayyy çok sevindim canım izin için endişeleniyodun hatırladığım kadarıyla çok iyi olmuş.olsun canım sen tatilini yap kafanı dinle.tatil gibisi varmı?iyiyim bitanem ya ne olsun.
evet canım ya valla ilaç gibi geldi bana ama bu gün sıkı çalışıp bitirmem gerekenleri teslim etmem gerek....
allah dahada iyilik versin canım bu günler senin için önemli günler...sanırım yumurtlama devresi iyi değerlendir canım bakmışın sanada bayram hediyesi olmuş
sağolsın canım.ah nasıl geçicekse 8 ay🙂 yarın bende kontrole gidicem hayırlısıyla.ya sen bilirsin.kahrengi leke oluyor bende bir iki gündür.neden olabilir
bende hiç lekelenme olmadı canım ,yarın kontolunde doktorundan daha sağlıklı bılgı alırsın ,ama can sıkıcı bı durum olmadıgını bılıyorum,benim tanıdıgım bırkac kısıdede olmustu normal olarak karsılamıstı doktorları önemsiz bısey yaniii canım.ay ne güzel yarın kontolun var ,benımde bugun var ,3 lü test yaptırcam hayırlısıyla.