inşallah canım.akşam yada yarın sabah yaparımm inşallah pozitif çıkar.
inşallah canım.akşam yada yarın sabah yaparımm inşallah pozitif çıkar.
günaydın canım hoşgeldin.nasılsın?
ayyy çok sevindim canım izin için endişeleniyodun hatırladığım kadarıyla çok iyi olmuş.olsun canım sen tatilini yap kafanı dinle.tatil gibisi varmı?iyiyim bitanem ya ne olsun.iyiyim canım hemde çok iyi allaha şükür patronlar iki gün fazladan izin verdiler kısmetse bugün memlekete gidicem .... artık bayram dönüşüne kadar görüşemicez ....
sende iyisindir inşallah
Günaydın.İyiyiz sen nasılsın?
evet canım ya valla ilaç gibi geldi bana ama bu gün sıkı çalışıp bitirmem gerekenleri teslim etmem gerek....ayyy çok sevindim canım izin için endişeleniyodun hatırladığım kadarıyla çok iyi olmuş.olsun canım sen tatilini yap kafanı dinle.tatil gibisi varmı?iyiyim bitanem ya ne olsun.
tabi yorma canım sonra üzülüyoruz.daha var canım reglimize tarihlerimiz yakın sayılır 2 gün var aramızda.hayırlısı olsun canım.iyiyim sultan hoşbulduk sağol, biraz kasık ağrım var ama hiçbir şeye yormak istemiyorum.
bende hiç lekelenme olmadı canım ,yarın kontolunde doktorundan daha sağlıklı bılgı alırsın ,ama can sıkıcı bı durum olmadıgını bılıyorum,benim tanıdıgım bırkac kısıdede olmustu normal olarak karsılamıstı doktorları önemsiz bısey yaniii canım.ay ne güzel yarın kontolun var ,benımde bugun var ,3 lü test yaptırcam hayırlısıyla.sağolsın canım.ah nasıl geçicekse 8 ay🙂 yarın bende kontrole gidicem hayırlısıyla.ya sen bilirsin.kahrengi leke oluyor bende bir iki gündür.neden olabilir