Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım ya valla ilaç gibi geldi bana ama bu gün sıkı çalışıp bitirmem gerekenleri teslim etmem gerek....
allah dahada iyilik versin canım bu günler senin için önemli günler...sanırım yumurtlama devresi iyi değerlendir canım bakmışın sanada bayram hediyesi olmuş
evet canım bu hafta benim için çok önemli bu hafta ne kadar çalışma olursa o kadar olacak işte.bizde bayramda eşimin memleketine gidicez.evet ya inşallah bayram hediyesi olsun rabbimden.seninde yaklaşmış regl tarihin?varmı bi değişiklikler?

nur85

bitanem bi kaç gün geceikince baya umutlanmıştım ama hayırlsı bi tanem ya.yarın doktora gideceksin.inşalllah problem çıkmaz tatlım.

bende hiç lekelenme olmadı canım ,yarın kontolunde doktorundan daha sağlıklı bılgı alırsın ,ama can sıkıcı bı durum olmadıgını bılıyorum,benim tanıdıgım bırkac kısıdede olmustu normal olarak karsılamıstı doktorları önemsiz bısey yaniii canım.ay ne güzel yarın kontolun var ,benımde bugun var ,3 lü test yaptırcam hayırlısıyla.
HADİ bakalım inşallah canım.senin 4.ayın mı bitti .cinsiyetinimi öğrencen.ay ne heyecanlısındır şimdi.sağlıklı sıhhhatli olsunda inş.gerisi boş .bakalım banada ne dicek doktor.bugün gitcektim randevu alamadım.herkes sıraya girmiş sanki

zuzu merhaba bence testini yarın sabah ilk idrarınla yap. bu sitede öyle söylenmişti. ilk idrarını biraz aksın sonra hemen devamı ile yap canım, hadi inşallah hayırlı haberini alırız.

HADİ bakalım inşallah canım.senin 4.ayın mı bitti .cinsiyetinimi öğrencen.ay ne heyecanlısındır şimdi.sağlıklı sıhhhatli olsunda inş.gerisi boş .bakalım banada ne dicek doktor.bugün gitcektim randevu alamadım.herkes sıraya girmiş sanki
:laugh: canım bilmiyorum cinsiyetini 5 ayda falan bakarız demişti doktorum,salak kadın ya herkez 3,5 ayda bıle ögrenıyo benım gıttıgımde en ıyısı yani düşün ama kadın tam bı cadıııııı hiç sevmıyorum gerizekalıyı,işallah bakarda dedıgın gıbı bende bebeğimin cisiyetini öğrenırım,hayırlısı elı ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım

arkadaşlar gebelik testi yaptığınızda kesinlikle yarım saat yada daha fazla bekleyın bende hemen cıkmamıstı.çöpe atmıstım baya sonra gıttım ki iki cizgi cok sasırdım,sonra hemen hastaneye gıttım hamılelyım,arkasında 15 da dıyo ama hayır benım baya sonra cıktı.

:laugh: canım bilmiyorum cinsiyetini 5 ayda falan bakarız demişti doktorum,salak kadın ya herkez 3,5 ayda bıle ögrenıyo benım gıttıgımde en ıyısı yani düşün ama kadın tam bı cadıııııı hiç sevmıyorum gerizekalıyı,işallah bakarda dedıgın gıbı bende bebeğimin cisiyetini öğrenırım,hayırlısı elı ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım
NASIL YANİ ya evet çoktan belli olması lazımdı.ama benim arkadaşımda beşinci ayında öğrenmişti ama onun bebişi poposunu dönmüş onun için belli olmamıştı.bazı bebişler göstermiyor hemen.arkadaşıma şey demiştim çok edepli seninki kesin kız.ama sonra erkek çıkmıştı.sağlıklıya bu ay sonraki farketmez ama heyecan yapıyor sana annesi🙂

Geri