gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuzinşallah çabuk geçer canım senin ne kadarlık oldu bebişin
gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuzinşallah çabuk geçer canım senin ne kadarlık oldu bebişin
aminnn canım Allah hepinize nasip etsinçok sevindim nurci uğraşmamışın hemen olmuş vahidem sende takmamışın kafaya gerçekten aslında olay sıkıntıda bitiyor sıkıntıyı bıraksak gerçekten olacakk allah kucağınıza almayı nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnnn
sağol fatoşcum ben iyiyim çok şükür.asıl sen nasılsın nasıl gidiyo.umarım her şey yolundadır.
ayy maşallahh kocaman olmuş hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuz
sagol cnm artık sıra sızde sızden haber beklıyoruzala sanada kucağına almayı nasip etsin yaz güneşi çok sevindim adına
amın cnm hepımız alırız ıns saglıkla melıslerımızıayy maşallahh kocaman olmuş hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..
sana hemen ben hamileyimmm demek isterdim ama olmuyor. raabbiim zamanını biliyor bakalımsagol cnm artık sıra sızde sızden haber beklıyoruz