cnm ınş dogru ve hayırlı zamanda gelecek melışlerınızsana hemen ben hamileyimmm demek isterdim ama olmuyor. raabbiim zamanını biliyor bakalım
cnm ınş dogru ve hayırlı zamanda gelecek melışlerınızsana hemen ben hamileyimmm demek isterdim ama olmuyor. raabbiim zamanını biliyor bakalım
şuan için daha görmedim kırmızıları canım inşallah görmem sabırsızım diyorum ama yien beklemeyi biliyorum bakalım yarın ne olucak ?

Herkese merhabaaaaa nasılsınız kızlar
Merhaba canim iyiyiz ya sen nasilsin?
Galiba olurda bana nasip olursa anca hareketlendigi zaman inanirim 🙂
O zaman sen sansli anne adaylarindansin canim cunku beklemek, gun saymak insani cok yipratiyor 🙁
Bende evlendim ve hic ilac kullanmadim ve hic bir sekilde korunmadik ama daha olumlu bir sonuc alamadik.. 11 ay oldu yani 🙁
Insallah canim en kisa zamanda isteyen herkese nasip olur.. Opuyorum seni
canım benm 11 ay fazla zaman değil ama anlıyorum seni.beklemek insanı gerçekten yıpratır ve sitrese sokar.evet ben gerçekten şanslıyım o konuda çok şükür.
canım bence 1 seneyi geçtikten sonra bir doktora görün ne olur ne olmaz.doktorlar da böyle söylüyo.
en kısa zamanda bebişine kavuşursun tatlım.
slm bayanlar benimde adetim 3 gün geçti gögüs uclarım sozlıyo kasıklarımda sancı var belimde ağrıyo çok fazlada akıntım var. bugün sabah aç karna test yaptım bişe çıkmadı erken mi yaptım acaba..