esmos
Hamiş Melek
ay insallah dogrudur allah gönlüne göre versin cok güzel bir haberaminnnnn canim saol insallah allah en kisa zamanda sizede nasip ederrrr
okadar saskinim ki anlatamam elim ayagim tutmuyo insallah dogrudur yaaaa cok heyecanliyimm
ay insallah dogrudur allah gönlüne göre versin cok güzel bir haberaminnnnn canim saol insallah allah en kisa zamanda sizede nasip ederrrr
okadar saskinim ki anlatamam elim ayagim tutmuyo insallah dogrudur yaaaa cok heyecanliyimm
kizlarrrrr test yaptimmm![]()
hamileyiiimmmmmm yani pozitif ciktiii cok mutluyum ama insallah dogrudurr
iyiyimm bitanecimmmmmm yoğunum hasta gibiyim ya da olcam beterimmmmmm
sen nasılsın
baytram malummm koşuşturuyorum işler fena yoğun 18,30 da bitio mesai bakalım eve gidip direk yatıcam..........![]()
Herkese merhabaaaaa
Nasılsınız kızlar, yarın memlekete gideceğiz. Bu yüzden 4-5 gün burada olmayacağım ve sizi göremeyeceğim. Şimdiden bayramınız kutlu olsun.
aminnnnn canim saol insallah allah en kisa zamanda sizede nasip ederrrr

aminnnnn canim saol insallah allah en kisa zamanda sizede nasip ederrrr

Gecmis olsun guzel arkadasim benim dikkat et kendine oldumu.. Bayram tatilinde dinlen bol bol.. Bende genelde eve varir varmaz yemek falan sonra knock out yatiyorum..
Opuyorum canim seni.. Bana musade artik..
hepinize coooooooooooooooooooooookkkkkkk tesekkür ederim canlarim benim isim ssaymaya gerek yok hepinizi kocaman öpüyom bennnnnnnn
dualarim hepiniz icin canlarim dualarim sizinle olcek heppppp bitanelerim benim ayy cok heyecanliyim yaaaaa![]()