ne yawptın yazgulu test yaptınmı varmı gelen gıden haberlerını belıyoruz
sagol canım ıyıyım ben sen nasılsın?
ne yawptın yazgulu test yaptınmı varmı gelen gıden haberlerını belıyoruz
iyiyiz tontişimmmm yazgülüm sen nasılsın yoga videolarına bakıyodum🙂 görmemişim seni..
:laugh: cnm yapacam ama esim izin vermiyor herdefasında yaptım sonuc negatif cıktı ama simdi korkuyormus napacaz bkalım bende catlayacamgünaydınnnn meleklerrrr nasıl gidior hayat.. yaw bu yazgülüm le ayyüzlüm nezaman test yapmayı düşünüolar acaba ben yine çatlamak üzereyim burda hadi yaww

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

valla benım gıbısın aynı sabırla beklıyosun en ıyısı bu zaten emın olup gıdıp test yapmak ve testen de emın olmak ınsallah gelmıstır bebıs canım hayırlısı olsun bakalım
valla yogaya başlamak çoook istiyorum da.. bu sekiz kapıya dokuz çomak durumumla nasıl olacak bilmiyorum..insanı inanılmaz rahatlatır diye tahmin ediyorum..süper olurdu valla..ama şartları olgunlaştırmak lazım kuzucuk..🙂 senin regl nooldu güzelim?? haber yok galiba ne güzellll
anladım canım ınsallah gecıkme degıldır.ben de gecen ay dusuk olunca bu ay ılk adetım olucak acaba gecıkme olurmu dıy dusunuyorum?hanı geldı gunum ama belırtı yok benım cok sancılı olur oyuzden ne sancım var ne baska nısey gergınım sadece o kafamı karıstırıyo sordum boyle olam tanıdıklarıma regl gunlerı normal gununde gelmıs bakalım beklıyorumAh canim ben aslinda emin oldugum icin degilde kendime test yapmayacagim diye soz verdigim icin cumaya kadar bekliyorum 🙂 Yoksa bende adet duzensizligi vardi son bir kac aydir duzenli gidiyordu gecen ay bozmustu bu ayda yine bozmus olabilir ve reglim o yuzden gelmiyor olabilir.. Yani cuma gunu negatif cikma ihtimalide cok yuksek..
Amin insallah gelmistir canim..