Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kizlar.. anneligin zorluklari bile guzel baksaniza yaziya..Insallah bu tatli telaslari birgun bizde yasariz..

canımmm çok güzel bir yazıymış teşekkürler... amiiiiinnnnn inşallah yaşarız bu tatlı duyguları. inşallah allahım bizlere de sağlıklı bebekler verir. varsın şımarık olsun ama bizim olsun!

Kizlar, canlar, melekler, tatli kurabiyelerim benim cikis saatim geldi gelecek.. 5 dk kaldi.. o yuzden yavas yavas toparlansam iyi olacak..

Sizleri cok cok seviyorum ve hepinizi kocaman kocaman opuyorum.. Ve hayirli bir aksam diliyorum..

Yarin gorusmek dilegi ile..

selammm geri geldim, işleri hallettim 🙂

hoş geldin canım

Kiz yerim seni sen bari bi akilli kal aramizda zaten yeterince psikopatimiz var hehe 🙂

ay doğru söylüyosun gülümde napıyım insan alırmiş yanındakinden ya huyundan ya suyundan 😛iha:😛iha:

Iyiki geldin kaldiydim iki delinin arasinda kurtar beni hahah 🙂 😛iha:

neoldu kız kortunmu senin psikopatlığın yollarda mı

iyiyim cnm sen neler yapıyosun 🙂

napıyım canım işde ev işi birde bunlarla uğraşıyorum sende buldunmu yumurtlama günğnü

Iyiki geldin kaldiydim iki delinin arasinda kurtar beni hahah 🙂 😛iha:
geldim canımmm 🙂 hızır acil gibi 🙂

hosgeldın hemserımmmmmmmmmm naptın ıyımısın gorusmeyelı
merhaba canımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın hemşo

selamm cnm hoşgeldin nasılsın
selamm cnm hoşgeldin nasılsın bişey sorucam sana sende preseed siparişi vermiştin dimi gitti gidiyordan senin ürün geldimi

merhaba canım hoşbulduk iyiyim sağol sen nasılsın? evet canım pre-seed aldım bu ay öyle deniyoruz hatta 2 kez kullandım bile 🙂 bu akşam nasipse 3. kez olacak. gittigidiyordan sipariş etmişti eşim ve 3 günde gelir demişler ama 2. gün ürünü aldık.

Amanin amanin korktum ben bundan hehehe seni bogazi buyuk seni 🙂 Ye ye bacim afiyet bal seker olsun

yiycem seniiiiiiii öcüüüüüüüüüüü bööööööö😛iha:

iyiyim deyim öncelikle ama sonra derdimi deyim çok açım bebek için diyetteyim

canım kaç kilosunki

Kizlar, canlar, melekler, tatli kurabiyelerim benim cikis saatim geldi gelecek.. 5 dk kaldi.. o yuzden yavas yavas toparlansam iyi olacak..

Sizleri cok cok seviyorum ve hepinizi kocaman kocaman opuyorum.. Ve hayirli bir aksam diliyorum..

Yarin gorusmek dilegi ile..

yaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee özlüyorum benseni bak yerim seni güle güle canım yarın gel bak yolarım seniiii

kızlar bende cıkıyorum benımde saatım geldı öptüm hepınızı aysegulum kırdıysam özur dılerım canım olurmu yanlıs anlama sakın canım benım uzulurum yoksa hoscakalın fıstıklarrrrr

Geri