6 martta canım bekliyorum6 mart mi senin gunun? yoksa 6 gun mu var daha?
6 martta canım bekliyorum6 mart mi senin gunun? yoksa 6 gun mu var daha?
selamm cnm hoşgeldin nasılsın bişey sorucam sana sende preseed siparişi vermiştin dimi gitti gidiyordan senin ürün geldimiselammm geri geldim, işleri hallettim 🙂
Ya kizlar.. anneligin zorluklari bile guzel baksaniza yaziya..Insallah bu tatli telaslari birgun bizde yasariz..
selammm geri geldim, işleri hallettim 🙂
Kiz yerim seni sen bari bi akilli kal aramizda zaten yeterince psikopatimiz var hehe 🙂
Iyiki geldin kaldiydim iki delinin arasinda kurtar beni hahah 🙂 😛iha:
iyiyim cnm sen neler yapıyosun 🙂
güle güle canımKizlar, canlar, melekler, tatli kurabiyelerim benim cikis saatim geldi gelecek.. 5 dk kaldi.. o yuzden yavas yavas toparlansam iyi olacak..
Sizleri cok cok seviyorum ve hepinizi kocaman kocaman opuyorum.. Ve hayirli bir aksam diliyorum..
Yarin gorusmek dilegi ile..
geldim canımmm 🙂 hızır acil gibi 🙂Iyiki geldin kaldiydim iki delinin arasinda kurtar beni hahah 🙂 😛iha:
merhaba canımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın hemşohosgeldın hemserımmmmmmmmmm naptın ıyımısın gorusmeyelı
selamm cnm hoşgeldin nasılsın
selamm cnm hoşgeldin nasılsın bişey sorucam sana sende preseed siparişi vermiştin dimi gitti gidiyordan senin ürün geldimi
Amanin amanin korktum ben bundan hehehe seni bogazi buyuk seni 🙂 Ye ye bacim afiyet bal seker olsun
iyiyim deyim öncelikle ama sonra derdimi deyim çok açım bebek için diyetteyim
Kizlar, canlar, melekler, tatli kurabiyelerim benim cikis saatim geldi gelecek.. 5 dk kaldi.. o yuzden yavas yavas toparlansam iyi olacak..
Sizleri cok cok seviyorum ve hepinizi kocaman kocaman opuyorum.. Ve hayirli bir aksam diliyorum..
Kizlar, canlar, melekler, tatli kurabiyelerim benim cikis saatim geldi gelecek.. 5 dk kaldi.. o yuzden yavas yavas toparlansam iyi olacak..