Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hihihi canim aslinda isler oldukca birikmeye basladi ama hafta sonu yaklasmis surda yarim saat daha konusayim canim arkadaslarimla dedim biraktim isleri kacmiyorlar ya pazartesi yaparim artik 🙂
Costum kiz bugun diyet bana yaradimi nedir 🙂 Sen oynatma ben oynatirim ikimizin yerine tamam mi haha 😛iha:
kız bendeseni yerim yiye yiye bitiremedim zaten kaçgündür dolaptan azar azar yiyorum geçen gün koydumya kokmadan yiyip bitireyim bari😛iha:😛iha😱l bacım ol oyum sana hatta cumhur başkanı ol yakşır gülüme
mrb ben yeni katıldım bi çok merak ettiğim konular var en çokda hamilemiyim onu çok merak ediyorum benim adetim biraz düzensiz gelir dr gittim doğum kontrol hapı verdi yaklaşık 1sene kullandım en sonunda sıkıldım ve bıraktım en son 27ocakta hasta oldum hemen sonrası yaramazlık yapınca şüphe oluştu bende ama 4şubatta tekrar hasta oldum ama şimdi yok genelde erken oluyorum bazı şikayetler bende de var baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yemek kokusuna hele dayanamıyorum uykumu alamıyorum dinlenemiyorum acaba bunun nedeni düşündüğüm şey olabilir mi yoksa psikolojik mi?
biraz yoruldumda ondan daha sonra soracamn hesabın 😛iha:
tamm canım sıra sende hadi kolay gelsin
kız bendeseni yerim yiye yiye bitiremedim zaten kaçgündür dolaptan azar azar yiyorum geçen gün koydumya kokmadan yiyip bitireyim bari😛iha:😛iha😱l bacım ol oyum sana hatta cumhur başkanı ol yakşır gülüme
güle güle fıstık bebişede kendinede dikkat et öpüyorum senni
he eee sen öyle zannet hele bi dinnleniyim nasl olsa hamiş de diğilsiniz yırtıcam be sizi ama ağzınızı burnunuzu😛iha:😛iha:
Hihihi canim aslinda isler oldukca birikmeye basladi ama hafta sonu yaklasmis surda yarim saat daha konusayim canim arkadaslarimla dedim biraktim isleri kacmiyorlar ya pazartesi yaparim artik 🙂
Costum kiz bugun diyet bana yaradimi nedir 🙂 Sen oynatma ben oynatirim ikimizin yerine tamam mi haha 😛iha:
olsun gülüm doğu şimdiden iyi tatiller sana ısısrım seni koparırım o güzel yanaklarını buranın neşe kaynağısın sen ballarınkaymağısın . evet canım coştun baya diet sana yaradım yoksa başına vurdu o daha belli diğil 😛iha: