Yazgulu24
Hamiş Melek
evet yakalandık ama hala sağlamız yazgülü 🙂
Evet ben kafa goz dalar bize sandimdi ama idare ettik hihi 🙂 Yirttik abicim yirtttikkk haha
Bugün çok tembel oldum hiç bişi yapasım yok yaaaa benım halım ne olacak sımdıden yaaaa
hııııııı anlaşıldı senin patronvari şeklin :laugh: ohhhhh 4 ay özgürsün ne güzel... çok çalışma, yok mu çömez, ver ona işleri 🙂
oyyyy cici ayşegül gelmiş özlemiştik dimi yazgülüm onu diyorduk 🙂
evet ben ozgurummmmm ben ozgurummmm😱rkide:
:kartanesi::meri:
Yok anam malesef.. herkesin belirli isleri var bitirmesi gereken.. arada bir geliyor biri yardima ona veriyorum ama haftada 1 gun falan
hadi canlarım ben artık mutfağa gideyim.... gelebilirsem gelirim yine, değilse çok öpüyorum sizleri. görüşürüzzzzzzzz
ınsallah canımcım rahat geçer bakalım yasayıp görücez canımcım
bende kaçayım artık kızlar dınleneyım bıraz kendıne ıyı bakın görüşürüz canlar byyy
ayy canım hamişlkikten dir o yorma kendini boşver dursun işler kaçmıyo hamişsin yaaa
hııı bende diyorum biz bu kızı yoğunmluktan göremezdik şimdi burdan çıkmıyo seni tembel seni :laugh:
hııııı tabi tabi okumadım sanki ben 😛iha:neyse hadi inanmış oluyum üzmiyim sizi kıyamam ben size canlarım benim bende sizi özledim hemde çok
kz bu coştu iyicene anam hafiiiii yanndannnn neyse göbüşü fazla oynatmıyım belkim hamişimdir
Evet evet cici aysegul 🙂
O su anda bizim yazdiklarimizi okumakla mesgul bence hihi 🙂 Hala yazmadigina gore 😛iha:
hadi canlarım ben artık mutfağa gideyim.... gelebilirsem gelirim yine, değilse çok öpüyorum sizleri. görüşürüzzzzzzzz
Hosgeldin gulum benim.. ay ay bugun hepiniz simartiyorsunuz beni ben basbakan falan mi olsam acaba 🙂
yaparsin sen tatlim inanirim hizli sey sen 🙂
yoksa yetismedide internet baglantisina mi suc atiyon hihii 🙂 Saka saka yerim seni ben cancagzim 🙂
bende kaçayım artık kızlar dınleneyım bıraz kendıne ıyı bakın görüşürüz canlar byyy
Evet ben kafa goz dalar bize sandimdi ama idare ettik hihi 🙂 Yirttik abicim yirtttikkk haha
Mrs. M'de kacti kaldim tek basima ama Allahtan yorgunsun su anda dalamazsin hihi 🙂 Artik hevesini pazartesiye sakliycan fistigim..heee aferin iyi bildik gülüm
biraz yoruldumda ondan daha sonra soracamn hesabın 😛iha:
tamm canım sıra sende hadi kolay gelsin
kız bendeseni yerim yiye yiye bitiremedim zaten kaçgündür dolaptan azar azar yiyorum geçen gün koydumya kokmadan yiyip bitireyim bari😛iha:😛iha😱l bacım ol oyum sana hatta cumhur başkanı ol yakşır gülüme
güle güle fıstık bebişede kendinede dikkat et öpüyorum senni
he eee sen öyle zannet hele bi dinnleniyim nasl olsa hamiş de diğilsiniz yırtıcam be sizi ama ağzınızı burnunuzu😛iha:😛iha:
merhabalar canlar.........
Hihihi canim aslinda isler oldukca birikmeye basladi ama hafta sonu yaklasmis surda yarim saat daha konusayim canim arkadaslarimla dedim biraktim isleri kacmiyorlar ya pazartesi yaparim artik 🙂
Costum kiz bugun diyet bana yaradimi nedir 🙂 Sen oynatma ben oynatirim ikimizin yerine tamam mi haha 😛iha:
merhabalar canlar.........