Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[QUOTE = gülyüzlü; 493752]Selam meleklerim ben geldim Canlar nasilsiniz?[/ QUOTE] hoşgeldin kuşum haftasonu nasıl olsun işteeeee 5 10 dk gireyim dedim ama sorun var yine galiba..... sen neler yapıyorsun
2.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım bebek düşünmüyoruz hala ama bu ay farklı şeyler olmaya başladı 5 gün önce 2 damla pembe bi lekenme oldu adetimede daha 5 gün var meraktan ölücem bana fikir verin ne olur?
canım benim ben bu ay bol bol incir yiyorum geçen ay incir kürünü deneyeyim dedim ama çok tatlı geldi içince içim bayıldı o yüzden fazla içemedim bu ayda sadece kurusunu yiyorum yemeeklerden 10 dk önce 2 3 tane yiyorum ayrıca tarçınlı çörekotlu bal yaptım arada ondanda yiyorum eşimede keçiboynuzu yapıyorum bakalım sonuç ne olacak😀
2.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım bebek düşünmüyoruz hala ama bu ay farklı şeyler olmaya başladı 5 gün önce 2 damla pembe bi lekenme oldu adetimede daha 5 gün var meraktan ölücem bana fikir verin ne olur?