bende bakiyim dedim bebem yeni disardan gezmeden geldik ailece ciktik simdide namaz kilmadan meleklerime bakiyim dedim askom[QUOTE = gülyüzlü; 493752]Selam meleklerim ben geldim Canlar nasilsiniz?[/ QUOTE]
hoşgeldin kuşum haftasonu nasıl olsun işteeeee 5 10 dk gireyim dedim ama sorun var yine galiba.....
sen neler yapıyorsun
geçmiş sayfalarda öyle gördüm acaba yanlışmı gördüm tekrar bakayımizgil twety regl oldumu onun tarihi silinmiste ?
ah meryemcim ne bileyim denemem gerekenleri deneyeyim diyom sabrım tükeniyor bu ay inşallah bebeğim gelirde hasretim diner.sonra yumurta patlaması yaşamayasın arkadaşım![]()

evet arkadaşlar twety dün akşam diye yazmış ben şimdi sayfalara bakarken gördümgeçmiş sayfalarda öyle gördüm acaba yanlışmı gördüm tekrar bakayım
valla bilmiyom cnm ya bi bak sengeçmiş sayfalarda öyle gördüm acaba yanlışmı gördüm tekrar bakayım
canım benim ben bu ay bol bol incir yiyorum geçen ay incir kürünü deneyeyim dedim ama çok tatlı geldi içince içim bayıldı o yüzden fazla içemedim bu ayda sadece kurusunu yiyorum yemeeklerden 10 dk önce 2 3 tane yiyorum ayrıca tarçınlı çörekotlu bal yaptım arada ondanda yiyorum eşimede keçiboynuzu yapıyorum bakalım sonuç ne olacak😀ah meryemcim ne bileyim denemem gerekenleri deneyeyim diyom sabrım tükeniyor bu ay inşallah bebeğim gelirde hasretim diner.![]()
cnm korkma genelde öyle olur adet düzensizligi olabilir belkide adet olucan erkenden ama yinede bekle adet tarihini cnm olurmu 🙂2.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım bebek düşünmüyoruz hala ama bu ay farklı şeyler olmaya başladı 5 gün önce 2 damla pembe bi lekenme oldu adetimede daha 5 gün var meraktan ölücem bana fikir verin ne olur?