T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.751 elaca' Alıntı: hoşbulduk canım .inşallah bebek vardır.samımyetınız içtenlıgınız için çook teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... buraya üye oldugun ıcın pısman olmayacaksın hıc emın ol....yenı evlı sayılırsın galıba 9 ay dıye okumustum.....nerde oturuyosun pekı tatlım?
elaca' Alıntı: hoşbulduk canım .inşallah bebek vardır.samımyetınız içtenlıgınız için çook teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... buraya üye oldugun ıcın pısman olmayacaksın hıc emın ol....yenı evlı sayılırsın galıba 9 ay dıye okumustum.....nerde oturuyosun pekı tatlım?
eminegelin Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.754 Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂 herkez nasil bugün???
Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂 herkez nasil bugün???
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.755 meryem214434' Alıntı: günaydııııın biz geldiiiik Genişletmek için tıkla ... hosgeldınızzzzzzzzzz nasılsınız bakalım bebısle canım?
meryem214434' Alıntı: günaydııııın biz geldiiiik Genişletmek için tıkla ... hosgeldınızzzzzzzzzz nasılsınız bakalım bebısle canım?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.756 eminegelin' Alıntı: Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂 herkez nasil bugün??? Genişletmek için tıkla ... gunaydın canım hosgeldın ıyıyım ben sagol sen nasılsın?gelme kararın neoldu canım kacırdım galıba ben🙂
eminegelin' Alıntı: Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂 herkez nasil bugün??? Genişletmek için tıkla ... gunaydın canım hosgeldın ıyıyım ben sagol sen nasılsın?gelme kararın neoldu canım kacırdım galıba ben🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.757 tatlı cadım' Alıntı: gunaydın canım hosgeldın ıyıyım ben sagol sen nasılsın?gelme kararın neoldu canım kacırdım galıba ben🙂 Genişletmek için tıkla ... Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi??? Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri:
tatlı cadım' Alıntı: gunaydın canım hosgeldın ıyıyım ben sagol sen nasılsın?gelme kararın neoldu canım kacırdım galıba ben🙂 Genişletmek için tıkla ... Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi??? Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri:
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.758 eminegelin' Alıntı: Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi??? Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri: Genişletmek için tıkla ... evet canım turkıye ıcın sormustum süperrrr nekadar kalacaksın pekı?
eminegelin' Alıntı: Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi??? Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri: Genişletmek için tıkla ... evet canım turkıye ıcın sormustum süperrrr nekadar kalacaksın pekı?
M meryem214434 Aktif Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.759 eminegelin' Alıntı: Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂 herkez nasil bugün??? Genişletmek için tıkla ... günaydın teyzesi.ellerinden öpüyormuş
eminegelin' Alıntı: Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂 herkez nasil bugün??? Genişletmek için tıkla ... günaydın teyzesi.ellerinden öpüyormuş
Bilgemelek Aktif Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.760 tweety8378' Alıntı: Deseeeeeeeenn sanada günaydın sabah güneşim,gülen yüzlüm,nisan anne adayımm :meri::meri: Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh inşaallah kızzzz , amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn hepberaberrrrrr eminegelin' Alıntı: Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi??? Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri: Genişletmek için tıkla ... gel kız gel ,bize de gel 🙂
tweety8378' Alıntı: Deseeeeeeeenn sanada günaydın sabah güneşim,gülen yüzlüm,nisan anne adayımm :meri::meri: Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh inşaallah kızzzz , amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn hepberaberrrrrr eminegelin' Alıntı: Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi??? Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri: Genişletmek için tıkla ... gel kız gel ,bize de gel 🙂