buraya üye oldugun ıcın pısman olmayacaksın hıc emın ol....yenı evlı sayılırsın galıba 9 ay dıye okumustum.....nerde oturuyosun pekı tatlım?hoşbulduk canım .inşallah bebek vardır.samımyetınız içtenlıgınız için çook teşekkür ediyorum
buraya üye oldugun ıcın pısman olmayacaksın hıc emın ol....yenı evlı sayılırsın galıba 9 ay dıye okumustum.....nerde oturuyosun pekı tatlım?hoşbulduk canım .inşallah bebek vardır.samımyetınız içtenlıgınız için çook teşekkür ediyorum
hosgeldınızzzzzzzzzz nasılsınız bakalım bebısle canım?günaydııııın biz geldiiiik
gunaydın canım hosgeldın ıyıyım ben sagol sen nasılsın?gelme kararın neoldu canım kacırdım galıba ben🙂Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂
herkez nasil bugün???
gunaydın canım hosgeldın ıyıyım ben sagol sen nasılsın?gelme kararın neoldu canım kacırdım galıba ben🙂
evet canım turkıye ıcın sormustum süperrrr nekadar kalacaksın pekı?Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi???
Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri:
Günaydin bacilarim ve Junior Meryem yigenim 🙂)) eleaca hosgeldin aramiza. Hazirlikli ol burasi tiryaki yapiyor 🙂
herkez nasil bugün???

Deseeeeeeeenn sanada günaydın sabah güneşim,gülen yüzlüm,nisan anne adayımm :meri::meri:
Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi???
Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri: