aramıza hoşgeldin elaca.inşaallah hamilesindir
gunaydın desenımmmm adasımmmm nasılsın egıtımdeyım demıssın nezaman bıtecek kısss bu egıtımler ne uzerıne verıyolar soyle bakayım🙂aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh inşaallah kızzzz , amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn hepberaberrrrrr
gel kız gel ,bize de gel 🙂
hosgeldınızzzzzzzzzz nasılsınız bakalım bebısle canım?
evet canım turkıye ıcın sormustum süperrrr nekadar kalacaksın pekı?

günaydın teyzesi.ellerinden öpüyormuş![]()
gel kız gel ,bize de gel 🙂
, aayyyy desenimm ben tam bi Istanbul a$igim, Bayliyorum Istanbula,, anlatcak kelime bulamiyorum...Normalde mutlaka bi istanbul turu yapardik ama bu sefer Izin az diye yapamicaz 
yarın son canım ayrılmak zor olcak alıskanlıklar falan derken ama evımde olacagım dınlenecegım...aksam esımle de tartıstık canım sıkıldı dedım bak streslıyız bebek ondan da olmazmıs etkılermıs spermlerı dedım uzerıne alındı bıde ılıskıden sonra dısına gıdıyoya al ıste hepsı gıttı ne olcak dıye sınır ettı benı ufak caplı bı gerıldık sonra neyse duzeldı ıstıyooooo ve heray artık oda takıp etmekten yoruldu bılmıyorum canım hayırrlısı bakalım evde olunca ben onu gevsetırım artık ve oda rahatlar yoksa stresten hersey tepetaklak oluyoooiyiyiz tatlım cadım.bugün daha iyiyiz.sen hangi gün çıkıyorsun işten
normal canım oyle ruyalarla ugrasmak hayırlara gelsın....aklımız fıkrımız bebekte olunca ruyalarda bılıncaltımızı acıga cıkarıyokizzlar ben rüyamda yine bebek gördüm, erkek siyah sacli, yüzünü falan gördüm, ( normalde bebek görünce yüzünü görmezdim 🙂) ama hastanede küvezden dü$mü$ ensesinden kafasinin ortasina kadar diki$ vardi.... kucgima falan aldim... o dikislerde olmassa cok güzel birüyadi 🙂)))))))))), ben yavas yavas tirlatmaya basliyorum 🙂))))))
kizzlar ben rüyamda yine bebek gördüm, erkek siyah sacli, yüzünü falan gördüm, ( normalde bebek görünce yüzünü görmezdim 🙂) ama hastanede küvezden dü$mü$ ensesinden kafasinin ortasina kadar diki$ vardi.... kucgima falan aldim... o dikislerde olmassa cok güzel birüyadi 🙂)))))))))), ben yavas yavas tirlatmaya basliyorum 🙂))))))
yarın son canım ayrılmak zor olcak alıskanlıklar falan derken ama evımde olacagım dınlenecegım...aksam esımle de tartıstık canım sıkıldı dedım bak streslıyız bebek ondan da olmazmıs etkılermıs spermlerı dedım uzerıne alındı bıde ılıskıden sonra dısına gıdıyoya al ıste hepsı gıttı ne olcak dıye sınır ettı benı ufak caplı bı gerıldık sonra neyse duzeldı ıstıyooooo ve heray artık oda takıp etmekten yoruldu bılmıyorum canım hayırrlısı bakalım evde olunca ben onu gevsetırım artık ve oda rahatlar yoksa stresten hersey tepetaklak oluyooo
gunaydın desenımmmm adasımmmm nasılsın egıtımdeyım demıssın nezaman bıtecek kısss bu egıtımler ne uzerıne verıyolar soyle bakayım🙂
gelmi$ kadar oldum valla, aayyyy desenimm ben tam bi Istanbul a$igim, Bayliyorum Istanbula,, anlatcak kelime bulamiyorum...Normalde mutlaka bi istanbul turu yapardik ama bu sefer Izin az diye yapamicaz
![]()
yarın son canım ayrılmak zor olcak alıskanlıklar falan derken ama evımde olacagım dınlenecegım...aksam esımle de tartıstık canım sıkıldı dedım bak streslıyız bebek ondan da olmazmıs etkılermıs spermlerı dedım uzerıne alındı bıde ılıskıden sonra dısına gıdıyoya al ıste hepsı gıttı ne olcak dıye sınır ettı benı ufak caplı bı gerıldık sonra neyse duzeldı ıstıyooooo ve heray artık oda takıp etmekten yoruldu bılmıyorum canım hayırrlısı bakalım evde olunca ben onu gevsetırım artık ve oda rahatlar yoksa stresten hersey tepetaklak oluyooo
normal canım oyle ruyalarla ugrasmak hayırlara gelsın....aklımız fıkrımız bebekte olunca ruyalarda bılıncaltımızı acıga cıkarıyo