Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gelmi$ kadar oldum valla , aayyyy desenimm ben tam bi Istanbul a$igim, Bayliyorum Istanbula,, anlatcak kelime bulamiyorum...Normalde mutlaka bi istanbul turu yapardik ama bu sefer Izin az diye yapamicaz
kizzlar ben rüyamda yine bebek gördüm, erkek siyah sacli, yüzünü falan gördüm, ( normalde bebek görünce yüzünü görmezdim 🙂) ama hastanede küvezden dü$mü$ ensesinden kafasinin ortasina kadar diki$ vardi.... kucgima falan aldim... o dikislerde olmassa cok güzel birüyadi 🙂)))))))))), ben yavas yavas tirlatmaya basliyorum 🙂))))))
yarın son canım ayrılmak zor olcak alıskanlıklar falan derken ama evımde olacagım dınlenecegım...aksam esımle de tartıstık canım sıkıldı dedım bak streslıyız bebek ondan da olmazmıs etkılermıs spermlerı dedım uzerıne alındı bıde ılıskıden sonra dısına gıdıyoya al ıste hepsı gıttı ne olcak dıye sınır ettı benı ufak caplı bı gerıldık sonra neyse duzeldı ıstıyooooo ve heray artık oda takıp etmekten yoruldu bılmıyorum canım hayırrlısı bakalım evde olunca ben onu gevsetırım artık ve oda rahatlar yoksa stresten hersey tepetaklak oluyooo
kizzlar ben rüyamda yine bebek gördüm, erkek siyah sacli, yüzünü falan gördüm, ( normalde bebek görünce yüzünü görmezdim 🙂) ama hastanede küvezden dü$mü$ ensesinden kafasinin ortasina kadar diki$ vardi.... kucgima falan aldim... o dikislerde olmassa cok güzel birüyadi 🙂)))))))))), ben yavas yavas tirlatmaya basliyorum 🙂))))))
yarın son canım ayrılmak zor olcak alıskanlıklar falan derken ama evımde olacagım dınlenecegım...aksam esımle de tartıstık canım sıkıldı dedım bak streslıyız bebek ondan da olmazmıs etkılermıs spermlerı dedım uzerıne alındı bıde ılıskıden sonra dısına gıdıyoya al ıste hepsı gıttı ne olcak dıye sınır ettı benı ufak caplı bı gerıldık sonra neyse duzeldı ıstıyooooo ve heray artık oda takıp etmekten yoruldu bılmıyorum canım hayırrlısı bakalım evde olunca ben onu gevsetırım artık ve oda rahatlar yoksa stresten hersey tepetaklak oluyooo
tatlım işten ayrılınca evde kendini boşluğa düşmüş hissedebilirsin başta.gerilebilirsin daha fazla.bu çok normal.ben sıkılmıştım ama şimdi evde olmayı yanlızlığı seviyorum.sen de evde olmak işi bırakmak canını sıkmaya başlayınca; bu benim tercihim evde olunca derslerime de aileme de daha fazla zaman ayırabilecem,istediğim zaman çalışma hayatına tekrar başlayabilirim falan diye motive et.işi niye bıraktığını düşün ve kendini sakın suçlama.emin ol herşey yoluna girecek.eşini de rahatlatacaksın sen rahat olursan
gelmi$ kadar oldum valla , aayyyy desenimm ben tam bi Istanbul a$igim, Bayliyorum Istanbula,, anlatcak kelime bulamiyorum...Normalde mutlaka bi istanbul turu yapardik ama bu sefer Izin az diye yapamicaz
canım inşaallah bu ay olur ama içimden geçeni söyliym sana , iş stresinden kurtulunca bence hemen hamile kalacaksın tatlım ,allahım beni de kurtarsın inşaallahhh....aminnnn
hala eğitimdeyim ama aralarda bakmaya çalışıyorum yoksa çoook birikiyor sayfalar akşam oku oku bitiremedim yaww
Evet canim ali$tim artik zaten ayda 1 kez mutlaka, bebek göyorum rüyamda
ahh bacim ahhh bu erkekler varya bizden beter... benimkine ben hic yumurtlama günüm $u falan demiyorum artik.... adam stress oluyor yaaa, herseyi takiyor kafasina.. bazen o beni teselli etsin rahatlatsin diye bakiyorum, bi de bakmi$im ben onu rahatlatmaya calisiyorum...