slmmm gençlikk naptınızz nasılsınızzz meleklerimmm
hoşgeldinn gülcümm bencede bir dr a git çünküü normal bir durumm degill cnmm buuuadetim herzamki gibiydi..bir değişiklik yoktu..hala da ağrıyorrr..... gaz mı acaba..
yokk bidenemm yaa çıkamadıkk misafirimm geldii yoksaa kocişş tmm demiştiii yoldaa arayıncaaa gelmeyinn diyemedikk inşallahh bugunn gidecekkkIyim cnm seni sormali calisiyorum iste🙁 dun ciktinizmi bakem yemege??
valla cnmm bilmiyomm ama kızz kardeşimii arayıpp hemen sana yazıyomm bidenemm okslm kızlar nasılsınız dr geldik sonra işe giriştim yeni oturdum wallahi kocişte kist warmış ultrasyondaa öle çıktı sperm testi bi daha istedi perhizli olarak kızlar bişey sorcam eşimin yumurttalığındaki kist çocuğa engel oluyormudur acil cevap canlarım 🙁 3 mm büyüklüğündeymiş<!-- google_ad_section_end --> yardıımmmmm
tamm tatlım ya acaba ondan mı hamile kalamıyorum kii epididimde warmış onuda belirt istersen saol canm yaaavalla cnmm bilmiyomm ama kızz kardeşimii arayıpp hemen sana yazıyomm bidenemm ok
benimde öyle oldu başta normaldi son gün çamur gibi pıhtı grldi bitti. hala kasıklarımda batma şeklinde ağrı varadetim herzamki gibiydi..bir değişiklik yoktu..hala da ağrıyorrr..... gaz mı acaba..
saol balımm dr işte tekrar sperm testi istedi haftaya çarşamba bi daha gitcez 3 mm büyüklüğünde epididimdeymiş canm basit kist yazıyo sonuçta sol tarafında warmış iiki dr gittikm wallaaradımm cnmmm kistinn olduguu yer ve büyüklüğüü önemlii dedii egerr hormonlaraa yakınsa yanii erkeklikk hormonunun ordaysa evett engell dedii büyüklüğüü de öenmliymiş eger büyüksee cerrahii bir işlemle hemn alınıyoo problemm kalmıyoo dedii egerr dr ilaç vermişsee ilaçlaa eriyebilecekk büyüklüktedirrr dedii yanii küçüktürr dedii büyüksee hemen cerrahii işleme başlarlaarr dedii ama basitt bir operasyonmuşş cnmmm korkmana gerek yok balımmm