Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyyyy tatlımm benimm yaa inşallahh bebiştirr inşallahhh hayırlısıı bakalımm cnmm yaa rabbimm ne zamann kısmet ederse o zaman olurr sen ne ymek yapıonn tatloşummm
slm kızlar nasılsınız dr geldik sonra işe giriştim yeni oturdum wallahi kocişte kist warmış ultrasyondaa öle çıktı sperm testi bi daha istedi perhizli olarak kızlar bişey sorcam eşimin yumurttalığındaki kist çocuğa engel oluyormudur acil cevap canlarım 🙁 3 mm büyüklüğündeymiş
kızlar bir süredir sol kasığımda ağrı var...adetdöneminden önce başladı .adetle birlikte azaldı adet biter bitmez tekrar başladı neolabilir ...lütfen cevap bende bebek istiyorum korunmayı braktım geçen ay..
kızlar bir süredir sol kasığımda ağrı var...adetdöneminden önce başladı .adetle birlikte azaldı adet biter bitmez tekrar başladı neolabilir ...lütfen cevap bende bebek istiyorum korunmayı braktım geçen ay..
hoşgeldin öncelikle. ben dede aynı durum var adet olmadan başladı adetim biteli 6gün oldu hala kasık ağrım var. senin adetinde bi değişiklik var mı yani normal süresinden az yada çamur gibi leke gibi uçuk renk falan belki üstüne görmüş olabilirsin
hoşgeldin öncelikle. ben dede aynı durum var adet olmadan başladı adetim biteli 6gün oldu hala kasık ağrım var. senin adetinde bi değişiklik var mı yani normal süresinden az yada çamur gibi leke gibi uçuk renk falan belki üstüne görmüş olabilirsin