tmmm tatloşummm alacamm bugunnnn öptümm ben çıkar kendinizee iyi bakınn kıssss ikranurr tatloşşş sizdee yegenime iyi bakınn düverimm yoksaa siziaynen canım hiç zararı olmaz içini rahat tut.unutma metpamid

tmmm tatloşummm alacamm bugunnnn öptümm ben çıkar kendinizee iyi bakınn kıssss ikranurr tatloşşş sizdee yegenime iyi bakınn düverimm yoksaa siziaynen canım hiç zararı olmaz içini rahat tut.unutma metpamid

tmmm tatloşummm alacamm bugunnnn öptümm ben çıkar kendinizee iyi bakınn kıssss ikranurr tatloşşş sizdee yegenime iyi bakınn düverimm yoksaa sizi![]()
bende sofra hazırlıcam şimdik.öptüm seni minnoşumıspanak yapıcaktım kocacım karışık kızartma yap dedi yanınde sarımsaklı domates sos ve tabiki çayoyyyy tatlımm benimm yaa inşallahh bebiştirr inşallahhh hayırlısıı bakalımm cnmm yaa rabbimm ne zamann kısmet ederse o zaman olurr sen ne ymek yapıonn tatloşummm

yardımmmmmmmmmkızlar bir süredir sol kasığımda ağrı var...adetdöneminden önce başladı .adetle birlikte azaldı adet biter bitmez tekrar başladı neolabilir ...lütfen cevap bende bebek istiyorum korunmayı braktım geçen ay..
adetim herzamki gibiydi..bir değişiklik yoktu..hala da ağrıyorrr..... gaz mı acaba..hoşgeldin öncelikle. ben dede aynı durum var adet olmadan başladı adetim biteli 6gün oldu hala kasık ağrım var. senin adetinde bi değişiklik var mı yani normal süresinden az yada çamur gibi leke gibi uçuk renk falan belki üstüne görmüş olabilirsin
adetim herzamki gibiydi..bir değişiklik yoktu..hala da ağrıyorrr..... gaz mı acaba..