Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ne yemek yapacamm bilmiyoom gene kızlarr aman eve gidiyomm aklımaa geliyoo pişelerr buradaa çok yağış varr kocamııı bekliyoommm o alacakk beniii yuppiiiiiiiiiiiiiiii
kız tatloş tarifi çok kolay. hazır yufkayla yapılıyor.. önce ıspanakları yıka ince ince doğra üzerine tuz serpip iyice ovala ki suyu çıksın.. suyu çıkınca avucuna azar azar alıp suyunu sık ve başka bir kaba koy bir tencerede iki baş soğanı ince bir şekilde doğra üzerine yağ gezdir soğanlar kızardıktan sonra ıspanakları ekle sonra biraz pul biber ve ne baharat koymak istiyorsan koyabilirsin. biraz pişirdikten sonra ocaktan al. soğumaya bırak. sonra yufkaları hazırla kare şeklinde kes. bir kasede 1 yumurta 1 çay bardağı yağ ve 1 çay bardağı sütü iyice karıştır. ıspanaklar soğuduktan sonra yumurtalı karışımdan fırçayla kestiğin yufkaları yağla ve ıspanaklı harçtan koy ve katla.. en son üstüne çörek otu ve susam serp ve fırına ver.. afiyet olsun tatloşlar..
Ohh kaynatmissiniz valla Bende kek pasta cok guzel yaparim ama yapmayi sevmem niyeyse🙂 yapinca herkez bayilir ama pek sevmem yani yemek yapmayi pek sevmiorum🙂 sizler yazin tarif bende sizlere paylasirim mesela super cooki yaparim cikolatali 🙂 amerikan usulu mmhhh!! Butun gun takip ettim sizleri ama gezmeye goturduk cocuklari firsat olmadi..yarin belki konusuruz tatilimde🙂 kendinize iyi davranin sekerler optum
slmmm günaydınn kısslarr nasılsınızz tatloşlarımm gene ben geldim herkestenn öncee ohhh sizinn yatınn ne güzell pınarr hanımm burda iş yapsınn aman aman