Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kıslar merhaba 2 aydır adet olmuyorum bunu yaşaya varmı aranızda sebebi ne oabilir[/Q
ihvancımm pek çok sebebi olabilirr 1 kist olabilirr 2 yumurtalıkk tembel olabilirr 3 strestenn olabilirr 4 ve bizimm olmasını arzu ettiğimizz bebiş olabiliirr agzınn sızın sancınn yada lekelenmen var mıı ilk baştaa onu dee bakalımm
slmmm günaydınn kısslarr nasılsınızz tatloşlarımm gene ben geldim herkestenn öncee ohhh sizinn yatınn ne güzell pınarr hanımm burda iş yapsınn aman aman
günaydın tatlım walla yeni kalktım dediğin gibi sanada kolay gelsin koca nöbetçi bugün canm sıkılacak off ooff sen napıon kalkıp kahvaltı yapayım bende gel beraber yapalım tatloşş🙂)9
slmmm günaydınn kısslarr nasılsınızz tatloşlarımm gene ben geldim herkestenn öncee ohhh sizinn yatınn ne güzell pınarr hanımm burda iş yapsınn aman aman
hmmmm sol kasıktakii agrı geneldee hamişş arkadaşlarımızınn anlattıklarıı gebelikk belirtisii cnmm şimdii tekrar test yapp bidee cnmm kan testii yaptırrrr illaki belli olurr artıkk inşşallahh iyi birr habere işarettir
günaydın tatlım walla yeni kalktım dediğin gibi sanada kolay gelsin koca nöbetçi bugün canm sıkılacak off ooff sen napıon kalkıp kahvaltı yapayım bende gel beraber yapalım tatloşş🙂)9