Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım arkadaşım küsme sen bana. ya valla uyanamıyorum. allahtan uyurken kocam aramadı. valla dilinden kurtulamazdım. kaçta işe gidiyosun canım
8 dee işe başlıyomm bebegemm yaa akşamm 6 da çıkyomm yogunn tempodaa çalışıyomm cnmm yaaa bu arada güzell pastaa tariflerinizz kek tariflerinizz varsaa bana yazınn cnmm cumartesii pazar arkadaşlarımm geliyooo taaaa uzaklardaaaaann çokk güzell şeylerr yapmam lazımm cnmmm

8 dee işe başlıyomm bebegemm yaa akşamm 6 da çıkyomm yogunn tempodaa çalışıyomm cnmm yaaa bu arada güzell pastaa tariflerinizz kek tariflerinizz varsaa bana yazınn cnmm cumartesii pazar arkadaşlarımm geliyooo taaaa uzaklardaaaaann çokk güzell şeylerr yapmam lazımm cnmmm
tamam canım bugün bi ara bi kaç tarif yazarım inş

tamam canım bugün bi ara bi kaç tarif yazarım inş
tarifleri dolaşıyodum acıktım. ben portakallı kek çok yaparım. 3 yumurta 1 s b şeker mikserle yoğurt kıvamı oluncaya kadar çırp 1 çay b sıvıyağ. 1 su b yoğurt 1 portakal rendesi ve suyu 1 elma rendesi 1 tatlı kaşığı tarçın 2 kabartma aldığı kadar un . 180 derecede 25 30 dakikada hazır. aromalı güzel bi kek oluyo. içine ceviz fındık eklenbilr. kumpir tarifleri iştahımı açtım ne zamndır da yemiyorum özlemişim. iri patatesle iyice yıkanıp kurulanıp alimimyun folyayla kaplanıp 200 derece fırnda 50 dakika pişirilir. folyo açılıp bıçakla ortadan yarılır. biraz yumuşak tereyağı kaşar peynir eklenip patatesin içi ve yanları çatalla ezilir. içine salam sosis kornişon turşu amerkan salatası zeytin kaşar peynir doldurup ketçap mayonezle sıcak servis yapılır. ilk misafirimde yapıcam çok canım çekti.

kızlar ben geldimmm,nasılsınız ? valla yazılanlara yetişemiyorum döktürmüşünüz 🙂 gonca ve pınar koptummm sizin sohbete ya allah neşenizi bozmasın emi 🙂 pınarcım bende çalışıyom valla sabah 8:30-akşam 19:00 🙁 yanlız değilsin canım bende işten anca fırsat buldum siteye 🙁 bizde bebişlerimiz gelince büyütürüz popişlerimizi 🙂

425665_127782734017542_100560773406405_105131_445068818_n.jpg

bu yazıyı çok beğendim,sizlerle de paylaşıyım dedim 🙂

yaa felakett bunaldımm kafamm çatlıyoo resmen kırk tane iş verdilerr hesapp gire gire mal gibiii olacamm yaa sıkıldımm işlemm yapmaktann hesap yapmaktann dellendirecekkler benii offff off

sen işte bunaldım bende hamilelikten halsizim 🙂 sabahtan beri yatıyorum kalkamadım.akşama misafir vardı kabul bile edemedim.evi temizlemem lazım.ee önlerine bişiler hazırlayıp koymamda gerekiyo.yapamıcam valla.ne oldu bana böle bugün yaa :sinirli:

Geri