Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hmmm bilmem cnmm bencee iyi bir muayenee oll biz ne dersek yalann olur cnmm bebiş olabilirr yerleşme kanaması olabailirr ama sen en iyi cevabıı dr dan alırsınn ttatlımm
Doğru diyosun canım ama kendimi tutamıyorum,ilk bebeğimi kaybedince böyle her stres yapıyorum,kasıklarımda özellikle sol tarafımda batma seklinde ağrı var,dün biraz da ağır seyler kaldırdım umarım Bi sıkıntı olmaz;(
Doğru diyosun canım ama kendimi tutamıyorum,ilk bebeğimi kaybedince böyle her stres yapıyorum,kasıklarımda özellikle sol tarafımda batma seklinde ağrı var,dün biraz da ağır seyler kaldırdım umarım Bi sıkıntı olmaz;(
Aslında en sagliklisi evliliğin üzerinden 2 sene geçtikten sonra bebek sahibi olmakmis,evliliklerin oturması eslerin birbirine alışması icin zaman geçmesi gerekiyormuş,gerçi kısmet bu isler hiç belli olmuyo ama ben ilk gebeliğimi 8 haftalikken öğrenmiştim hiç anlamamisim hiç 😉