Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aslında en sagliklisi evliliğin üzerinden 2 sene geçtikten sonra bebek sahibi olmakmis,evliliklerin oturması eslerin birbirine alışması icin zaman geçmesi gerekiyormuş,gerçi kısmet bu isler hiç belli olmuyo ama ben ilk gebeliğimi 8 haftalikken öğrenmiştim hiç anlamamisim hiç 😉
ee cnmm sonraa ne oldu kii ttatlımm ne oldu bbeebeğinee tabii herşeyin hayırlısııı

Aslında en sagliklisi evliliğin üzerinden 2 sene geçtikten sonra bebek sahibi olmakmis,evliliklerin oturması eslerin birbirine alışması icin zaman geçmesi gerekiyormuş,gerçi kısmet bu isler hiç belli olmuyo ama ben ilk gebeliğimi 8 haftalikken öğrenmiştim hiç anlamamisim hiç 😉
aynen söylediğinn gibii cnmm evliliğinn oturmasıı lazımm şimdilikk eşimle iyiyiiz ama biz yeni yeni evliliğmizi oturtıyoruzz yoksa bende çok sıkıntı çektimm

slmmllaarrr kızlar nasılsınız bakalım...hafta sonu herkes yoğundu galiba hiç göremedim sizi buralarda....yüsracım tebrik ederim canım.ALLAH analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah.darısı tüm bebek isteyenlerin başınaaaa AMİNNNNNN.....

Geri